Life is a little much right now

Life is... I går var pænt meget øv. Dårlig dag. Ikke kun fordi en værnepligtig blev påkørt og døde ude foran Karup Flyvestation i går, men skal vi sige at den slags sørgetlige nyheder ikke just hjælper på det. De er jo så unge mennesker, de værnepligtige.

Der sker for meget på én gang derhjemme, og jeg kan ikke følge med. Vi skal forsøge at købe ekstra bil, så vi har 2, med meget kort deadline, og det skræmmer mig enormt, fordi jeg er ked af at få ny forbrugsgæld/bil afbetaling. Og fordi jeg gerne vil sikre at vi får den bedste, eller i hvert fald bare en tilfredsstillende, løsning, hvor det passer til os, og vi ikke bliver snydt, men jeg ved så godt som ingenting om biler og der er ikke tid til at undersøge sagerne ordentligt og jeg forholder mig skeptisk fra alt til ny-ny bil, dyre biler, hybrid biler, store biler, overflødigt ekstra udstyr, bil sælger, byt af bil, service aftaler, forsikring m.m. Der sker omvæltninger i vores økonomi, og jeg har længe ikke følt der var heeelt styr på vores budget, men der har ikke været tid nok (aka prioritering) til at sætte sig ned og få det undersøgt og opdateret før. Der sker omvæltninger på hjemmefronten for Emil. Og jeg har ok meget på tallerkenen i forhold til mit arbejde med stadigt mange kurser, nye projekter og en kommende arbejdscamp. Eller, jeg er ikke sikker. Måske er det meget normalt. Jeg er ved at være lidt træt. Det ville ikke være et problem, hvis der var ro på hjemme, men det er der jo ikke. Og af og til falder snakken på børn i forskellige sammenhænge, og så føler jeg mig slet og ret som det mest mærkelige og dårlige mennesker. Foruden at jeg i forvejen har svært ved at styre min work - life - ekstra projects balance med karate, bestyrelse, arrangements planlægning og multimedie projekterne hvor min far er ved at opstarte ny virksomhed. Og så er der jo alt med at forsøge at få et hus til at køre, og haven også, rent faktisk få noget mad (og noget mere fornuftigt end det junk og ingenting jeg er faldet i), fortsat sikre træning/bevægelse og holde min egen vægt for at fastholde den raskhed jeg lige har opnået, også få noget af det der søvn, holde styr på den der have, slankekur for den der sultne kat osv. Jeg ved ikke... Mine største drømme for weekender for tiden er dem helt uden planer.

Well, det er nok meget normalt. Betragt det som mit forsøg på ikke at tegne et glansbillede af at alt er perfekt på de sociale medier.

Nå, men for at ende lidt lysere: Her er et par små søde planter jeg er lidt stolte af. Ganske vidst stammer urtepotter og skjulere fra en stakkels plante jeg slog ihjel (den jeg fik da jeg startede ved OSW)... Men de små succulents der nu har overtaget pladsen stammmer fra egen have, så jeg håber at de kan acceptere omplantningen

Udgivet Tuesday d. 08. October 2019
235 views

Comments

Leave a comment

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie