Løgner!? Nej ikke mere...

Jeg har løjet overfor mig selv og alle andre alt for længe nu - og til faktisk ingen nytte. Så nu skal det være nok! Ikke mere løgn! Jeg går på selvdestruktivitets rehabilitering!

Den beslutning var skøn at få ud. Jeg tog den i går aftes, før jeg lagde mig til at sove. Som jeg lå der fik jeg pludselig lyst til at tude over alting - det var en af de situationer hvor jeg bare synes mit liv er tomt og meningsløst. Jeg indså at alt for mig handlede om at klare sig igennem og få overstået. Men hvis alt skal overståes, hvornår skulle jeg så begynde at værdsætte mit liv? Det var der jeg sagde fra overfor mig selv... det kan ikke være meningen at jeg selv skal gøre det til en sur pligt at være i live. Og så var det jeg indså hvor meget jeg i grunden har løjet overfor mig selv og andre. Min påtagne ydmyghed/selvdestruktivitet. Så selvudslettende er jeg jo slet ikke! Jo, jeg har opført mig sådan, men det er ikke sådan jeg vil være, ikke sådan jeg ønsker at se mig selv. Fra jeg i skolen hoppede med på bølgen af "Ej, er min tegning ikke bare grim?" Når jeg jo i virkeligheden synes det var et mesterværk af mine evner, som jeg var pavestolt over! Jeg forsøgte at skærme mig for fotografier - når jeg i virkeligheden gerne ville være med! Jeg har gemt mig væk i et hjørne, selvom jeg i virkeligheden ønsker at være centrum lige så højt som de andre! Men det skal være slut! Slut med at undertrykke mig selv, som en selvtægts straf mod mig selv for min indre arrogance, som jeg har kaldt det. Hvilket i grunden bare er min tiltro til mig selv, min tro på mine egne evner og min stolthed over mine præstationer! Selvom disse forventninger måske sommetider overskrider mine egentlige evner, når jeg tænker at jeg sagtens kan gøre det bedre end de andre kunne - og det viser sig at jeg ikke kan

Jeg vil ikke længere give udtryk for skuffelse, og undertrykke min stolthed over mine præstationer. Jeg vil ikke længere foregive at være sky og selvdestruktiv - selvom jeg stadig er (det kan jeg ikke selv gøre for) generet af person.

Med rykken rank og panden lige frem, hverken dukket i skam eller hævet i storsnudethed, vil jeg stå frem som den jeg er
Udgivet Saturday d. 05. June 2010
2 comments and 2297 views

Tankespind Personal

Comments

IGravatar Ilhja 06 June 2010 14:16

Håber det lykkes for dig

GGravatar Gulde 08 June 2010 11:20

Jo tak De synlige fremskridt hidtil har været små, for der har ikke været mange åbenlyse cancer for at vise min nye holdning for mig selv. Men bitte små situationer, som at jeg åbentlyst har spugt til ekstra hjælp jeg kunne gøre derhjemme, uden at skjule at jeg har tømt en ekstra opvask eller ordnet lidt ekstra vasketøj, og håbe at det bliver bemærket som jeg plejede gøre. Og at jeg ikke undveg min fars kamera da han trak det frem den anden dag... Bitte små ting, men stadig en lille sejr hver gang

Og jeg håber også det vil gå godt for dig med dit projekt

Leave a comment

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie