Long workday ahead

For mig, som for tiden ikke har for mange arbejdstimer, venter der en laaang dag. Som er startet aaalt for tidligt. Jeg troede i går aftes at det var vigtigt at sætte ekstra tidligt vækkeur, for at blive klar i hovedet og komme afsted til tiden. Det endte også med at passe, tiden altså, men det var bestemt ikke fordi jeg var groggy. Min forsigtighed påvirkede nemlig åbenbart mit hovede så meget at jeg har lagt vågen (stort set) hele natten. Kigge på klokken vågen altså, ikke kun vrangforestillinger, selvom jeg også havde en del af dem. Om Ingress, suk, så er besættelsen også dér officielt. Wow hænger dog også stadig ved (drømme). Jeg tror jeg sov et par timer først på natten, selvom jeg var længe om at falde i søvn. Derefter et par irritable og ængstelige vågne timer, og så var jeg vist godt på vej til at drive afsted igen... lige i tid til vækkeuret, det er jo klart. Så nu må jeg se hvor godt jeg hænger sammen til sen hjemmetid i aften Men i det mindste har jeg så fri i morgen og 2 ugers efterårsferie lige om snart

Udgivet Wednesday d. 07. October 2015
1610 views

Lifestyle Hverdagsliv SleepDelusion

Comments

Leave a comment

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie