Lorte morgen - det handler nok om fokus

Nøj hvor jeg synes denne dag er startet elændigt ud. Jeg burde så måske holde det for mig selv, så det ikke smitter - det er jo ikke just positiv tænkning, men jeg føler jeg har brug for at lukke det ud.

Min mobil-lader er væk siden i går, hvilket jeg brugte både hele morgenen på, og nogen tid i går. Som resultat må jeg stjæle Emils lidt, så min mobil ikke går død for middag - hurra for smartphones med batteritid som en si (de som ikke er ejer af sådan en, må godt have lidt skadefryd nu ). Jeg fandt den heller ikke i bilen, som Emil har smidt til reperation i dag efter kaninen, den skal jeg nok lige have forklaret jer, men for nu må i svæve i uvisheden (min tur til skadefryd... eller noget). Så jeg ved ikke hvor jeg skal lede efter den, hvis ikke Tanja uheldigt har fået den i tasken efter i går.

Det betød jo så, at min morgen blev brugt på alt muligt andet end at pakke madpakke. Bevares, jeg har da Nupo-bare til morgenmad og frokost, så jeg lider ikke sultenøden, men det det er sådan lidt meh, når der ligger til en lækker salat, der ikke blev blandet, i køleskabet.

Jeg nåede dog lige få begyndt at skære avokadoen op, da kniven missede sit mål og i stedet lagde ét snit rundt om min finger. Ret dybt faktisk, men det er vist lykkedes mig at lappe det sammen med lidt aloe vera gel og et par plastre. Og ja, madpakken nåede selvfølgelig ikke blive færdig, så der kom intet mentalt plaster på der.

Nå, mig rundt og forsøge at finde flere ting der har forputtet sig i løbet af i går åbenbart, smide Fluffy (som brugte aften i går på at nægte at skide, men søge opmærksomhed for det, de få timer jeg var hjemme) ud af soveværelset en 4-5 gange, så han ikke pisser på dynen mens jeg er væk. Den vilde jagt rundt om sengen ville sikkert have været sjov nok, hvis ikke jeg skulle have været ude af døren, og allerede havde haft nogle øv-oplevelser. Fluff så ud til at more sig - mig? Knap så meget.

Så afsted ned på stationen til toget. God tid, udemærket vejr, måske endelig lidt medvind? Ja toget kom da rettidig og sådan, men jeg når knap få mig sat, før en flabet dame kommer og påstår at de har købt pladsbillet til netop den plads. Jeg mener nu ikke man kan købe pladsbillet som gælder før vejle eller sådan noget, hvilket jeg da for har måtte lide under, hvilket jeg bemærker idet jeg pænt flytter mig for dem, som kirsebæret på min lorte morgen - altså at det "som regel ikke gælder endnu" (på den strækning). Hvortil kvinden reagere som om jeg har kritiseret hendes moder-egenskaber, og rabler op om at hun "da lige har købt den!" Og kigger på mig med fornærmelse og foragt. Ved du hvad dame, jeg har da også lige flyttet mig for dig, lad mig nu være! "Jeg har da også flyttet mig, jeg skal jo bare have en eller anden plads, jeg skal bare pendle" svare jeg, med hænderne oppe i forsvar.

Her er jeg selvfølgelig ikke fair. Havde min dag set anderledes ud, havde hun måske ikke været en flabet dame, og episoden havde måske ikke genernet mig, det ved jeg godt. Men nu var det, som det var. Og jeg finder da en anden plads, og sidder kigger i mistænksomhed på alle de andre stadig stående passagere bare venter på også at jage mig væk fra en plads de har ret til - måske endda på skift.

Jeg giver mig til at læse metro express, og støder som noget af det første på en artikel om farligheden ved de nye generations p-piller, og folks mangel på forståelse. Jeg forsvar da heller ikke hvorfor man vælger at give dem til så mange unge piger - hvorfor til nogen i det hele taget, når de er så dårlige i forhold til de ældre der jo virker fint nok. Hvorfor har man så overhovedet udviklet dem, hvis der ingen fordel er ved det, overhovedt. Ifølge artiklen skulle de være måde farligere (i forhold til blodpropper) og dyrere. Why?

Men jeg har også svært ved at forstå de så kaldte "Det mener læserne" kommentarer, der efter min opfattelse alle udtrykker, at piller er et fjollet alternativ til anden prævention... well, og i samme lidt at alle unge piger er nogle små skøger.
Why?

Igen, jeg kan godt fornemme at mine opfattelses briller er totalt farvede af en samlet set ret træls morgen (skadefryd til jer), men måske det nu kan nå at vende sig resten af dagen? Jeg føler i al fald at jeg har fået det ud af systemet - plus fik øje på min vendinde/tidligere kammerat i toget, som smilede til mig, og lige tog resten af surheden ud af mig, til fordel for et tilsvarende smil, før jeg går ud og møder resten af verden. Smil
Udgivet Wednesday d. 12. February 2014
2 comments and 1855 views

Hverdagsliv Pendlerliv

Comments

IGravatar Ilhja 12 February 2014 17:07

Bare fordi man tænker positiv har man også dårligere stunder.

Men jeg er glad for at selvom morgen ikke har været din bedste, så bliver resten af dagen måske bedre pga et smil.

GGravatar Gulde 12 February 2014 19:42

Du har ret. Det skal nok også være øv engang imellem for at det kan være happy happy andre gange Og ja, det er i grunden fantastisk hvor meget noget så "ubetydeligt" og let som et smil kan gøre. Stof til eftertænke Men andre gange hjælper det nu også at have et sted, eller nogen at rase af overfor

Leave a comment

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie