Louis Nielsen knows (my eyes) best

Jeg modtog for et par dage siden et brev fra Louis Nielsen, som havde følgende ordlyd.

Kære Janni Iversen

Du er trofast brillekunde hos os, og det vil vi gerne belønne. Derfor har vi lige nu et helt specielt tilbud til dig som eksisterende kunde.

Briller og linser
Er det muligt at skifte mellem briller og linser fra dag til dag eller i løbet af dagen? Hertil er svaret ja. Både briller og linser tilpasses netop dine øjne, så du kan sagtens skifte mellem briller og linser. Måske bruger du briller til hverdag og finder det praktisk at bruge kontaktlinser til fx. sport, fritid, fester eller når solen skinner og du vil have solbriller på næsen? Alt kan lade sig gøre. [...]Det komiske her, er at jeg allerede HAR afprøvet kontaktlinser, for at kunne bruge dem til netop sport, karate, hvor briller til træning ikke just er forbudt, men temmeligt risikabelt og upraktisk men i højeregrad til sports-karate-stævner, hvor briller ER forbudt. Alt andet til øjnene til bløde kontaktlinser faktisk. Og de fungere ikke for mig. Mine øjne er for tørre, i hvert fald irriterede linserne mig hurtigt, og jeg fandt mig selv konstant igang med at knibe mig selv i øjnkrogene for at få flere tårer/fugt ud i øjnene... til jeg blev immun overfor smerten. Det har sikkert heller ikke været godt for den sarte hud sådan at blive nivet, nappet og prikket i hele tiden.

Den endelige beslutning kom dog efter et sæt linser der viste sig særligt besværlige at få ud af øjnene igen, og efterlod mig med røde, ridsede, ømme, hævede øjne og noget af en skræk jaget i livet. Sammen med det faktum, at linserne ikke hjælper mit syn særligt meget, fordi de mangler det fokuspunkt et par briller har (det punkt hvor styrken er helt rigtigt, og øjnene derfor automatisk søger hen), som hjælper med at stabilisere mit nystagmus. Alt i alt var gevinsten ikke stor nok til at overgå ulemperne.

Men nu kommer Louis Nielsen jo så flinkt og fortæller mig, at de helt bestemt ved at det sagtens kan lade sig gøre for netop MINE øjne at bruge kontaktlinser, fordi linserne bliver tilpasset lige netop dem. På trods af at jeg ikke kan huske sidste gang jeg IKKE nævnte nystagmus for en optiker - det gør det temmeligt besværligt at lave en synstest, eftersom hver gang de fjerne det ene øje, falder det andet ud af fokus og det tager mig 10 gange så lang til at stille skarpt på bogstaverne... på trods af at jeg i virkeligheden har "100% syn" og derfor endda må køre bil uden brilerne på..

Men tak da, for lige at hive mig ud af min fejlagtige antagelse kære Louis Nielsen ^^"

Dette behøvede selvfølgelig ikke have været så ironisk komisk en situation. Det kunne jo også være, at jeg ganske enkelt ikke havde opdaget/hørt om det smarte ved at kunne skifte mellem brille og linse. Men i mit tilfælde? Murphy vil at det var en misser Louis

Se også
Sms about my new phone to my broken phone
Cat or kid poo in the sandpit?
Udgivet Wednesday d. 01. July 2015
1424 views

MurphyIronic

Comments

Leave a comment

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie