Mål for i morgen...

  1. Jeg skal have SÅ MEGET varm kakao med flødeskum at jeg er lige ved at drukne i det!!!


  2. Jeg skal til HomeBigCity og besøge far og co. uden at smitte nogen... (Totalt optimistisk, nu må vi se hvor langt dét når)


  3. Jeg skal ikke rende rundt med et hovede der er fuld af feber og ved at springes af snot!!!* (Med endnu større optimisme! Og sådan bliver det så bare lige!!)


  4. Jeg skal ned i byen og købe Andreas Bjerg Hytte, for lego egern og skumfiduser er da totalt meget noget jeg mangler i mit liv?


  5. Jeg skal have klargjort og skemalagt mindst et par stykker af alle de blogindlæg jeg drømmer og har planer om men bare... ikke rigtigt.. får skrevet og lavet ^^"


  6. Jeg skal have Ingress til at fungere så jeg kan komme videre! Jeg har først i dag fået det indstalleret (tak til Bro for det), men er løbet ind i et Varificerings problem (hvor teknikken til det desværre ikke fungere - dumme "Scanner communication error").


  7. Jeg skal have kontaktet FOF for at sikre at jeg er indmeldt på dét der aftenkursus jeg har drømt om længe... og at det er okay at jeg ikke lige er hjemme til at deltage den første aften - men jeg kan det meste basale, så mon ikke liige det går


Foto af yours-sick-but-truely eftersom jeg åbenbart har fejlet som blogger / hverken på blog eller i foto mappe kunne finde billeder af varm kakao med flødeskum - how is it possible?
Foto af yours-sick-but-truely eftersom jeg åbenbart har fejlet som blogger / hverken på blog eller i foto mappe kunne finde billeder af varm kakao med flødeskum - how is it possible?

* Næsespray og skyld (which is SO akward) tager toppen af det, men det holder jo bare ikke i længden... så ender jeg med at irritere mine slimhinder med dét i stedet for sygdommen..
Udgivet Thursday d. 10. September 2015
2 comments and 2219 views

Lifestyle Hverdagsliv

Comments

JHGravatar Jeanette Henriksen 11 September 2015 10:18

Lækkert ind og jeg håber du når det hele og samtidig får en skøn dag og weekend.

Spiller du ingress??
Det gør jeg også.. håber du er på det rigtig hold

Knus <3

JIGravatar Janni "Gulde" Iversen 04 October 2015 17:45

Jeg var godt klar over du har spillet en del Ingress, og har været fristet til at begynde et par gange - men det var først da min bror insisterede og inviterede, at det blev. Jeg ved ikke om jeg er på det "rigtige" hold, hehe. Jeg er med de grønne, for det var han

Leave a comment

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie