Makeup i prøverummet ødelægger tøjet

Hvad sker der for at piger i dag skal have så meget makeup på, selv når de shopper og prøver tøj, at de ødelægger tøjet? Jeg synes det er grotesk. Det betyder nemlig, at butikkerne ikke kan sælge det.. hvem vil fx have en hvid skjorte med beige kravekant eller pletter, som er næsten umuligt at få af? Så må butikkerne sætte tøjet ned i pris, eller måske ligefrem kassere det. Ja, måske var der et billigt tilbud dér at hente, men det giver jo store tab for butikkerne. Og gæt hvor de penge skal hentes? Nemlig! De ryger oven på prisen af resten af tøjet. Så ALT tøjet pludseligt bliver dyrere, for at gøre godt, for det der går i stykker.

Så helt ærligt ladies, kunne vi ikke aftale, at vi lige fjerner krigsmalingen inden vi tørre ansigt i tøjet i prøverummet? Eller tager en pose på hovedet - og ja, i hørte rigtigt, der er faktisk steder, hvor man har indført poser til at trække over hovedet i prøverummet, så der ikke kommer makeup på tøjet - i hvert fald hvis man tror aviserne. Deres eksempel var Lacoste.

Lad os da tage vare på tøjet, som endnu ikke er vores, så vi slipper for at betale mere for det, ikke? Lidt ekstra penge kan man vel altid bruge, om ikke andet, så på meget tøj, ikke?

Hvad mener i om sagen? Bruger i selv makeup i store mængder når i prøver tøj? Og hvis ja, vil i skære ned?
Udgivet Friday d. 18. January 2013
2119 views

Thoughts News MinMeningOm Beauty Makeup

Comments

Leave a comment

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie