Man kan 'dø' af influenza

Hvis det jeg har nu er en begyndende influenza... så tror jeg endelig jeg har forstået hvad det vil sige, når folk påstår at "man kan dø af influenza" (ikke bogstaveligt!) For urgh, hvor er det øf at have kramper i alt hvad krampes kan :S Måske på nær tungen, lidt positiv må man vel være

Det hele begyndte efter eksamenen, faktisk på vej hjem i bilen, hvilket vil sige efter jeg loggede. Det begyndte, uden egentlig at overdrive, at gøre ondt i hele kroppen. Bølger af krampelignende smerte tilsvarende hvad jeg husker fra min seneskedehindebetændelse... Bortset fra at dette ville være hele vejen fra anklerne, op gennem skinnebenene, især i hofteleddene, og endnu voldsommere i mave og ryg, samt også ret slemt i skuldrene, og lejlighedsvise små jag i armene. Da jeg kom hjem følte jeg mig helt banket og a lort til... Jeg gik i konstant smerte, stadig på den bølgende måde. Det forsvandt næsten helt den korte tid jeg stressede ud af døren for at nå toget og slippe på afslapning hos Emil.

Herfra gik det dog ned ad bakke. Smerterne forsvandt ikke helt, men blev værre i især ryg, mave og hofter. Senere begyndte en lettere hovedpine og kvalme at melde sig. Det var vel ca. her jeg gik i hypokonder-panik og fik jaget mig selv en skræk i livet med tanker om stivkrampe (jeg havde ondt i kæberne for et par dage siden, men det skyldes sikkert bare tyggegummi, derudover var min sidste stivkrampevaccination den jeg fik da jeg lige var blevet kørt ned, hvilket var i 4. klasse, og altså snart 10 år siden). Emil fik mig dog ned på jorden igen (tak skat), så jeg vendte tilbage til min oprindelige ide med at det var noget stressrelateret. Efter denne tudetur var jeg dog opkogt i hovedet, og havde nu fået mig en ny hovedpine, samt en lidt syrlige, krads fornemmelse i mave og hals.

Min tanke faldt da, hvilket senere også blev foreslået af svigermor, at det kunne være influenza, hvilket muligvis har fundet vej gennem mit immunforsvar, der ellers plejer klare skærene, via. stress relateret svækkelse. For en person som mig, der en enkelt gang har været syg indenfor de seneste 8-9 år er det altså lidt voldsomt at komme igennem!

Så selvom jeg før kunne tænke lidt hånligt på dem der har været mega dårlige og syge så ofte, og dem som påstår at man kan "dø" af influenza - så tror jeg nu jeg er udrustet med lidt bedre forståelse. Og jeg ved jeg plejer ønske at blive syg for at blive hjemme fra skole og sådan... men lige i eksamensperioden er det altså ikke specielt fedt. Uanset hvad det er for forbandelse der har ramt mig, vil jeg gerne snart have det overstået, tak
Udgivet Friday d. 28. May 2010
3 comments and 1683 views

Comments

AGravatar Anna 29 May 2010 02:02

Uh, hvor irrriterende! God bedring da.

DGravatar Ditte 01 June 2010 14:47

Det er da noget værre noget, også lige nu :/
God bedring

Jeg har tagget dig

GGravatar Gulde 05 June 2010 00:20

Tak til jer, Anna og Ditte, ja, det var noget øf at have...

Leave a comment

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie