Man kan ikke downloade sine iTunes køb igen

.. fandt jeg lige ud af. Med andre ord lille Gulde, så skal man læse det med småt, før man begiver sig ind i sådan noget. Det er ikke nok at tro, man skal vide... Det er ikke nok at tænke, at ved at købe og downloade musik gennem en online tjenste, giver det sikkerhed for at man kan gen-hente sådanne køb, hvis fx. ens computer nu skulle crashe... for det ville jo være logisk og nemt, og det kan vi ikke have... Jeg brude have læst de 37,6 normals-siders betingelser (90467 anslag) som i øvrigt blev opdateret sidst februar i år. Hvilke betingelser er de så der gælder for mine køb? Nej, det ved jeg jo selvfølgelig god... de mest ufordelagtige...

Som en service over for dig kan du, efter at have købt Kvalificeret Indhold, downloade en vis del af et Kvalificeret Indhold på enhver Associeret Enhed. Et vist Kvalificeret Indhold, som du tidligere har købt, vil eventuelt ikke være tilgængeligt for efterfølgende at downloade på ethvert givent tidspunkt, og iTunes hæfter ikke over for dig i sådanne tilfælde. Idet du eventuelt ikke efterfølgende vil kunne downloade dele af et vist tidligere købt Kvalificeret Indhold, er det dit eget ansvar ikke at miste, ødelægge eller beskadige Kvalificeret Indhold, når du har downloadet det, og du skal eventuelt tage sikkerhedskopi heraf.


Nå, forhåbentlig har jeg Smile (Avril Lavigne) på den anden computer, og jeg mener også at have Lindsey Stirling's Shadow på min mobil, det er i hvert fald dem jeg er gladest for, blandt dem fra iTunes. Og skal vi så sige, det nok ikke bliver en musiktjeneste jeg kommer til at handle helt vildt ved fremover ...
Udgivet Friday d. 08. March 2013
2 comments and 1887 views

Tech

Comments

IGravatar Ilhja 09 March 2013 07:34

Latterlig!

Hvis man køber gennem spotify kan man genhente dem 5 gange

GGravatar Gulde 10 March 2013 13:48

Ja, det er fuldkommen latterligt. Jeg mener, hvad koster det dem? For mig har det i hvert fald altid været det der trak, i forhold til at købe en rigtig cd, men hvis der ikke er forskel på det punkt, kan jeg da lige så godt få \\\"The Real Deal\\\" i stedet

Leave a comment

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie