Mange jern i ilden

En del ville sige om mig at jeg "har mange jern i ilden", og det paser nok også. Jeg er vist hvad man kalder ret konservativ, for jeg kan lide tingene som de er, holder af at have rutiner og følge de rutiner. Sådan dejligt afslappet og ligetil. Men jeg kan til gengæld også lide at have flere mulige rutiner, og bytte lidt rundt i dem, når bare det ikke er alt for meget nyt på én gang. Fx har jeg rigtigt mange hobbyer, og holder af dem alle, men fordi jeg har så mange, er det kun nogle af dem der kan være "aktive" og i de perioder har jeg så nolge andre som er "inaktive". Jeg begyndte for nyligt at spille musik igen, og er så småt begyndt at synge igen. Jeg arbejder på et nyt blad, men sørger stadig for at blogge på min hjemmeside - hvilket jeg endda gør mere flittigt end før. Til gengæld har jeg ikke arbejdet på mine negle i et stykke tid, men de er desværre også totalt ødelagte for tiden - hmm... det må være det kolde vejr :S Nå, men det jeg egentlig ville frem med, tror jeg, er at jeg overvejer at optage nogle af mine musikalske "talenter" og smide dem på youtube... Ting som "Harry Potter rappen" fra kordagen i 3. klasse, som jeg pludselig har fået på hjernen igen, eller sangen "One of us" som jeg spiller meget på klaveret for tiden... Men måske jeg burde vente til jeg har bedre tid, hehe
Udgivet Thursday d. 04. March 2010
1055 views

Comments

Leave a comment

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie