Meningsløst tanketrip - Irritation

Ved i hvad jeg er træt af for tiden? Ting som irritere mig. Især ting der irritere mig, som der ikke er nogen umiddel grund til der irriterer mig. Den der grundløse indestængthed, måske vrede, som krildrer ud i hele kroppen, og gør det umuligt at slappe af. Som var det en sværm af små arrige bier, som jeg har slugt, og som nu forsøger at kæmpe sig vej ud gennem specielt mine arme og min ryg. Og jeg kan mærke at jeg virklig skal lægge bånd på mig selv for ikke at bryde ud i et arrigt andfald på den første og mest uskyldige person der tilfældigvis står i nærheden. Det er som konstant at være i nærheden af en retaderet, som man for alt ikke må fornærme eller sårer. Og det irritere mig...
Udgivet Thursday d. 04. March 2010
4 comments and 2420 views

Tankespind

Comments

SGravatar Simone 06 March 2010 10:23

Det var præcis sådan jeg havde det i en lang periode efter mine forældres skilsmisse. Jeg ville gerne ud og slås (ikke noget jeg reelt har gjort), alene fordi der simpelthen var så meget arrigskab i mig. Sådan fik jeg det igen da jeg var i et længerer usundt forhold, som jeg ikke følte jeg kunne komme ud af...

Befinder du dig lige nu i et usundt miljø?

sGravatar simone 06 March 2010 12:23

Jeg er rigtig ked af at hører om din nuværende situation. Det gør mig ondt at du må igennem det, for lige meget hvor gammel man er, er det aldrig rart. Hvis det er noget du har lyst til at snakke om, eller dele erfaringer omkring er du altid velkommen til at henvende dig til mig. Jeg kendte dengang ingen med skilte forældre, og så er det svært at forklare andre hvordan man føler - de forstår ganske enkelt slet ikke hvor ondt det gør at se ens forældre te sig som små børn.

Jeg vidste ikke der var et album af samme navn, men jeg vidste at der var en sang ^_^ Bla. den jeg blev voldsomt inspireret af da jeg sad og tegnede.

GGravatar Gulde 06 March 2010 14:30

Min kommentar fra før: Du aner ikke hvor det overrasker mig, at det første du nævner er en skilsmisse... for det er nøjagtig sådan et usundt miljø jeg befinder mig i, en rigtig grim forældre skilsmisse.

GGravatar Gulde 06 March 2010 14:35

Ja, det er ærgerligt, men der er ikke meget at gøre ved det. I øvrigt er situationen også efterhånden også en anden i dag, det er nærmest ualmindeligt ikke at blive skilt, så kender mange andre skilsmisse"ofre", men denne sag er dog efterhånden blevet en af de grimmere. Kender ikke nogen der har været igennem så slem "muderkastning", for det er ikke længere mudder som er det eneste skyts. Hvis man kan forestille sig det på den måde ^^" Du har ret i det med at det minder om små børn...

Og jeg takker for dit tilbud

Leave a comment

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie