Mere julehygge, men ikke for søs

Søs skriver opgave

Der bliver julehygget igen i dag hos mor, hvor vi både har hentet juletræ, det ville mor og søs gerne have til i morgen... Vi har også færdiggjort konfekten med mere... Men ikke så meget søs, for hun sidder fast i sine lektier - og det synes jeg egentlig fortjente en lille streg. Jeg har også været en dygtig blogger (modsat i går, tsk) og husket billeder i dag, så dem får i senere
Udgivet Saturday d. 20. December 2014
1 comment and 2172 views

Tegning

Comments

MHGravatar Maria Hoffbeck 21 December 2014 09:49

Glædelig 4.advent og julehygge med familien :-)
Jeg håber du får en dejlig dag, senere vil jeg skrive om vores blogevent.
Du er velkommen forbi og se vores færdig pyntede juletræ og deltage i min ret gode 4.advent giveaway.
Jule hilsner fra Maria

Leave a comment

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie