Mere karate

Okay, det bliver en ret kort blog i dag, men jeg har besluttet mig, at jeg må se at komme efter det igen nu, det har simpelt hen været for sløset - og ssry - der bliver hverken tid til videoblog eller forklaring i dag. Min mor har bla. fået sine møbler i dag, så brugte en hel del tid på at stå i butik, mens hun fik dem bugseret hjem (/ind fra flyttebilen).

I aftes var jeg jo til karate. Og det gik dog mindre vidlt for sig, end sidst. Jeg har ikke fået brune mærker. Vi havde først kondi trænr-opvarmning, hvilket nær gav mig endnu et astma andfald. Så øvede vi nogle teknikker - det var fedt, jeg har virkelig savnet en gang ki-hond. Så havde vi partner-slå/spark på pude øvelser - fedt! Og til sidst selvforsvars teknikker, og sjovt nok nogle jeg kan finde ud af - må bare afprøve nogle af disse på Egon. Han er kommet hjem fra efterskolen grundet sydgom.

Og så havde vi en slem dag i skolen i dag, store "F" dag ... fotodag, og mine er meget ... øh.. ikke det pæneste) Som om det ikke var nok at jeg lignede en død måge efter at jeg vågnede om natten kl. 0->700 Lidt foundation gør dog underværker mod rynker. Derudover til F-dag, kom Anne-Marie pludselig på den dag, i tanke om at jeg ikke måtte fotograferede med hat på. Og Mette huggede mine briller, hvilket hun syntes så bedre ud. Brillerne fik jeg dog igen, så de er med på fotoet, en ikke min kasket, snøft. Men nu må jeg se, jeg er træt, så nu poster jeg

Ov ja, og så er det forresten officielt nu, at jeg er flyttet. At jeg så er hverken helt eller halvt med, er jo noget andet.
Udgivet Thursday d. 28. August 2008
1121 views

Comments

Leave a comment

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie