Mere søvn, tak

Jeg er godt udkørt i dag, så dette er mit forsøg på at gå "tidligt" i seng. Har været alt for dårlig til at passe min sengetid de sidste par uger, og dertil har min søvn ikke været for god. På plus siden giver det mange spændende drømme-eventyr, men desværre er det jo på bekostning af min vågne friskhed. Så bliver hverdagen bestemt hurtigt knap sp eventyrligt. Jeg er også begyndt at vågne tidligere, en del gange før Emils vækkeur endda, til Fluffy's fornøjelse og min fortrydelse. Som Cole og Marmelades menneske påpegede: "There's no snooze button on a hungry kitten". Alt i alt har det betyddet at jeg er vågnet med smerte bag øjnene, som er blevet hængende i løbet af dagene, og syns fokus besvær som i weekenden. Det var sikkert også medvirkende til min store svimmeltur u der karate træningen i går (selvom det stadig var kombinationen af hård opvarmning og kold/stille teknisk træning der var trigget) og min øgede svimmelhedstendens generalt.

Jeg har også været mere irritabel måtte jeg til et pårørende infomøde i aften konstatere. Jeg har ikke godt af sådan noget viden, ikke med min tendens til at sluge dianogser der ikke er min.. det er jo lige til at blive syg af at høre om alle de symptomer på mani og deprission, som i et eller andet omfang jo passer på alle mennesker (går jeg ud fra, for mig lød det meste nu bekendt, haha). Men det var vigtigt for vedkommende vi var der med Og jeg var også mere irritabel under weekendes flytteri

Så nu tager vi konsekvenden og går til ro nu. Nu har jeg også lagt en halv times tid og fiflet med blogindlæg Så godnat derude, og (forhåbentlig) gode drømme og en skøn dyb søvn.

Udgivet Tuesday d. 27. January 2015
1618 views

Comments

Leave a comment

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie