Min musik lige nu - Aggressiv eller energisk

Jeg kom forbi et indlæg fra Rikkeensig, Current musiv faves, og nogle af numrene faldt i min smag, andre gjorde ikke. Men det gav mig lyst til også at dele hvad jeg selv render rundt og hører pt. Lige for tiden er jeg nemlig meget til musik der kan skabe røre i mit indre - give mig en stærk energi, enten i form af positiv energi eller adrenalin til noget aggresivt som giver kampgejst.

Jeg hører fx meget Vanilla Ninja (en mindre liste) på repeat, men fik netop i dag en stærk trang til at høre Avril Lavigne's Smile igen... Vanilla Ninja's sange er meget aggressive (en del af dem i hvert fald) og under alle omstændigheder et forsøg på at være rebelske. I min optik falder de nogle steder liidt ved siden af (sangen Inner Radio) og går over i den modsatte grøft - det af forsøge at være anderledes, er jo nemlig også at forsøge at leve op til nogens forventninger, og komplet modsat af de de prædiker i sangen.

 1. Danger Zone
 2. Kingdom Burning Down
 3. The Band That Never Existed
 4. Shadows on the moon
 5. Black Symphony
 6. Bad Girls
 7. Never Gotta Know
 8. Tought Enough
 9. Why
 10. Inner Radio
 11. Lier


Anyway, så er Smile lige modsat en meget glad, opmuntrende, energisk og livgivende sang - jeg kommer altid i godt humør af den, særligt ved at se videoen ogsåEndelig har jeg haft Dolly Partons "Apple Jack" på hjernen og læberne lige siden jeg hørte den i bilen på vej til Sverige. Igen, en meget energisk, glad og livgivende sangEllers har jeg stadig nogle perioder, hvor jeg falder tilbage i mine drømmende, billedfremkaldende Nightwish, der enten kan berolige mig, eller opildne mig, alt efter humør og situation. Det meget specielt

Udgivet Tuesday d. 26. March 2013
2 comments and 2529 views

Music Reply Mention

Comments

SGravatar Sandra 27 March 2013 05:18

Ha ha ja det må man sige. Jeg havde dog ikke regnet med at en enkelttur ville være så pokkers lang. Jeg troede at jeg ville ende omkring de 24 tur/retur, men fik mig da en overraskelse da jeg kom hjem og tjekkede app'en Kan som sådan, heldigvis, ikke mærke det i dag, andet end at mine skuldre er lidt trætte

IGravatar Ilhja 27 March 2013 11:59

Jeg kører mere på det glade lige pt men ellers prøver jeg at køre i samme stil som dig.

Det med kvinden var nok mere noget med hvad jeg lige havde ved hånden.

Leave a comment

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie