Min plan i forhold til de manglende indlæg...

Sommetider får jeg ikke blogget. Grundene kan være forskellige. Nogle gange fordi jeg ikke har lyst. Nogle gange fordi jeg allerede har gjort det (altså tænkt til mig selv i mit hoved - næsten som de gør på de der teen film som eks. Mean Girls). Nogle gange fordi jeg ikke ved hvad jeg skal skrive om og endnu andre gange fordi jeg har for meget at skrive om. Lyder det mærkeligt? Det kan faktisk sagtens lade sig gøre. På dage hvor der bare sker SÅ MEGET har man ganske enkelt ikke tid til at blogge. Det er sådan den har været for mig de sidste par uger. Der er sket ALT FOR MEGET og slet ikke i mit tempo. Jeg ønsker tit jeg havde en fjernbetjening så jeg kunne sætte alt på pause (og dog, jeg har set "Click") - eller at jeg da bare kunne få én ting ad gangen. Men sådan er livet jo ikke, så jeg må bare hænge i så godt jeg kan, og det gør jeg bla. ved at skippe at skrive om dagene. Trist, for så glemmer jeg det måske siden hen, og jeg elsker at genlæse mine indlæg om sådan noget. Dette er ingen undskyldning for ikke at blogge, men en simple forklaring, som er nødvendig for at forstå mit følgende modtræk. Jeg vil simpelthen tænke tilbage og skrive om mine oplevelser i de dage og de uger jeg har sprunget over... Jeg vil derfor reservere 3 indlæg (ud over dette) til dette "projekt" eller hvad man skal kalde de. De vil i begyndelsen være tomme, men jeg vil skrive til lidt efter lidt... Så de bliver altså bygget op efterhånden... nu er i advaret

I får lige en lille oversigt (siden henvisningsliste) over disse opsamlingsblogs:

UGE 25 - STUDENTERUGEN
UGE 26 - DEN VILDE DRUKS UGE
UGE 27 - DEN STILLE UGE
UGE 28 - DENNE UGE
Udgivet Wednesday d. 14. July 2010
1231 views

Comments

Leave a comment

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie