Mine fødder slår mig ihjel ... langsomt... og smertefuldt

Nøj, hvor jeg og er HERRE USUND lige nu. Hvorfor? Jeg spiser aftensmad... klokken nærmest 23.. Det er mega usundt, det sætter sig direkte i flæsket det hele, for gæt hvad jeg gør når jeg har spist, ja, jeg går selvfølgelig i seng. Det vil sige hvis ikke mine fødder har slået mig helt ihjel inden. Jeg har netop været til træning i aften (det er jo onsdag = karate dag), og vi har haft styrketræning (eller vel i grunden kondi træning, men vi kalder bare alt interval rotation for styrke), denne aften med "løb - sjip - løb - smadre på puder"-kombinationen. Og ja, jeg har kvadret skindet af på en af mine knoer. Alligevel er det smerte fra min draberlige fødder der har mit fokus? Jeg overvejer næsten om det er begyndende ligtorne, hvilket er noget jeg ikke har specielt stor lyst til at anskaffe... nogen der kender en god fodfil eller høvl?
Udgivet Wednesday d. 13. April 2011
1719 views

Comments

Leave a comment

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie