Mine sære vaner - Personlig Blogchallenge #18

Jeg har en del små "ritualer" eller rutiner... som fx min tandbørstning... Når arbejdet er færdigt skal munden skylles og jeg SKAL lige have en tår fra hanen også... bagefter skal børsten skylles grundigt, rystes 2 gange og til sidst suges det sidste vand ud af børsten før den sættes på plads. Og hvis ikke? Så føles det bare vildt akavet til jeg har gjort det eller det længe efter lykkes mig at glemme det...

Guldes særlige benstilling

Og så har jeg en særlig vane med at stå med benene krydset så vrangen af knæene er låst fast mod hinanden... knæskal mod knæslav så hulningerne låser ind i hinanden.. ja, det er lidt svært at forklare og endnu sværere at vise, for mange folk har det med at forsøge at efterligne mig, dog uden held. Får de endelig benene krydset rigtigt står de som regel alligevel knæskal mod hase ^^"

Hmm... nu jeg tænker over det får mig ret meget til at ligne en fisk
Udgivet Saturday d. 07. September 2013
1640 views

PersonligBlogChallenge Challenge

Comments

Leave a comment

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie