Morgenløb, It's on!

Inspireret af Simone og hendes ugentlige udfordringer... samt det faktum at jeg i weekenden fandt ud af at jeg er kommet ret meget ud af form... og har fået bløde kinder... vil jeg til at løbe om morgenen!

Gulde ligner en bøv efter løbetur
Billedet blev lidt slørret, og jeg ligner en bøv, men det føles egentlig meget godt alligevel.
Og i dag var første dag. Den idélle målsætning for ugen er at løbe hver dag (i hverdagene, that is), og et sted mellem 3 og 5 km. Men mindste målet (fordi jeg ikke helt tør satse på jeg holde det) er bare 3 ud af 5 dage. I dag satte jeg trackeren til 3 km, men var ikke færdig på ruten før en kilometers løb senere, så i morgen vil jeg forsøge at løbe 2 ud og 2 hjem igen, for at se hvordan det fungere. Idéelt vil jeg også gerne tidligere afsted end i dag, men det er okay. Så håber jeg det kan give et boost til den sløve morgenstart jeg har haft den seneste tid... og til min form og kondi også selvfølgelig, om ikke andet så i længen.

Løb 4.42 km på 27m:22s. Mål nået: 3km
Godmorgen derude
Udgivet Monday d. 19. May 2014
1 comment and 2309 views

Fitness Sundhed UgensSundeUdfordring

Comments

SGravatar Simone 25 May 2014 09:30

Jeg glæder mig til at se hvordan det er gået med din ugens udfordring!

Leave a comment

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie