Music these days are too much

Musik for mig for tiden er det ekstra lydspor jeg ikke kan slukke for i hoveder. Det kører konstant og veksler måske mellem flere sange, alt imens jeg forsøger at komcentrere mig om verden omkring mig men ender med også at deale med fortællerstemmen. Det er et være mylder kan jeg godt sige jer. Og det gør mig så utroeligt træt. Der har nok bare været alt for meget denne uge - det føles som om jeg er tilbage ved begyndelsen på trods af to dejlige afslappende ferie-uger - denne tredje uge skulle nok have været først og ikke sidst, suk. Det er selvfølgelig first world problems - og så er det jeg må undre mig over hvordan den må se ud for dem der har det værre - både herhjemme og de steder hvor alt er værst. Nok ikke så meget mylder i hovedet, det er der vel ikke overskud til når man skal kæmpe for at overleve hver dag med basale ting som føde/væske og ly. Det er selvfølgelig heller ikke at ønske.

Udgivet Sunday d. 26. July 2015
1615 views

Comments

Leave a comment

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie