Nåede akurat toget

Så, ahh, nu sidder jeg i toget på vej hjem fra gymnasiet - hvor er det godt vi snart skal have juleferie Noget andet er, at jeg skal være heldig med at jeg overhovedet nåede det i dag - for det var ellers liige ved at gå galt, hehe. Ser i, jeg faldt i en hyggelig snak med Ditte, en veninden Anne-Marie introducerede mig for på vej hjem. Vi skulle så begge ned i byen (mig til stationen) så vi kunne jo fint følges, da nu Anne-Marie skulle dreje af. Vi faldt i så godt snak, at jeg slet ikke opdagede vi drejede lidt forkert af (den vej var lidt længere end den jeg normalt tager), og at vi gik meget langsomt, så da jeg pludselig kiggede på klokken var der 1 min. til afgang, så jeg måtte spurgte, for der var et godt stykke endnu. Men jeg nåede det - dog og heldigvis. Da jeg drejede ind på stationen kom toget trillende, og jeg nåede derhen som folk begyndte at stige på - hurra for min gode "hurtig lille spurt" kondi og mine gode ben, veltrænet af gåturene hjem
Udgivet Wednesday d. 17. December 2008
1 comment and 2030 views

Comments

GGravatar GiZmo 17 December 2008 20:24

Jah.. men dropper min videobloggerside.. /:

Leave a comment

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie