Når jeg keder mig...

Jeg ved at ingen læser mit indlæg, men når jeg keder mig, kravler jeg nogen gange ned i min sovepose, hælder flydende margarine over mig selv og glider rundt på køkkengulvet og leger at jeg er skovsnegl!

Forvirret? Så find svar
Udgivet Thursday d. 30. October 2014
3 comments and 2511 views

Weird

Comments

IGravatar Ilhja 02 November 2014 22:36

Hvad betyder den sætning? Jeg så at du havde den på facebook også, og en del andre derinde har smidt den op den forgående uge.

GGravatar Gulde 15 November 2014 18:58

Den blev slået op på facebook og fulgt op af følgende besked, hvis man reagerede på et opslag... og jeg kunne ikke lade være! Det var hysterisk morsomt, og særligt fra den person jeg så den hos

Kære snegle ven! Jeg har tabt i dette spil - og det har du også! Du "synes godt om" eller kommenterede min status og derfor skal du sætte følgende besked på din status for at sætte fokus på bryst kræft (med mindre du har mistet din humoristiske sans).

Beskeden er selvfølgelig den fra mit indlæg

Leave a comment

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie