Narkohunde kan vist godt li' kattemad

Narkohunde kan åbenbart godt lide kattemad

Blev lige ringet op af en politimand, der lidt flovt måske, meddelte at de havde klippet låsen til vores kælder op, da deres narkohund reagerede ved vores dør. De måtte dog skuffede opdage, at det ikke var narko, men kattemad vi havde gemt af vejen. Den stakkels hund var vist lidt sulten Hvilket herligt grin!
Særligt fordi det flinke politi har sørget for en ny lås, som jeg skal ned og hente her, på vej hjem fra toget. Og når bare enden er god, så går det jo nok ^^

Det minder mig dog om en passage fra den bog jeg er igang med, hvor den gamle, paranoide Mr. Fogarty fortæller hovedpersonen Henry et og andet om katte og deres mad. Det er nu så herligt tør humor han har! Hermed også en opfordring til at læse bogen Det er ingen Harry Potter, men nu ganske hyggelig og spændende læsning alligevel.

Jeg har medtaget passagen her (redigeret selvfølgelig), så du også kan se og nyde den
Han så på Henry med et gennemborende blik. "Du ved godt, de kommer dope i det snask, ikke? Kattedope. De små sataner bliver afhængige og vil ikke røre andet. Det er derfor det er så dyrt." Han tog en dåse ud og søgte i køkkenskuffen efter en dåseåbner - dåsen var så gammel, at den ikke engang havde en ring til at trække i. Han stillede tallerkenen på gulvet og ventede. Hodge kom hen til den, snusede en enkelt gang og gik sin vej igen. Den satte sig med ryggen til dem. "Hvad sagde jeg?" udbrød Fogarty triumferende. "Den er blevet afhængig! Den vil ikke rører normal mad - den vil have sit fix. Du kan lige så godt give det posemad nu - du har gjort den til narkoman. - Redigeret citat fra bogen Purpurkejseren af Herbie Brennan.
Udgivet Monday d. 20. August 2012
1009 views

Comments

Leave a comment

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie