Negle: Purple Addict vs Purple Rain

Purple Rain (Rimmel), Purple Addict (Rimmel) og Ink (Opi)

På det seneste har jeg haft en sær forkærlighed for lilla, og jeg tænke, at det selvfølgelig også skulle afspejles i mine negle. Så jeg fremfiskede et par af mine lilla lakker, og bemærkede endnu engang (en smule irriteret) at det er lykkedes mig at købe 2 der er næsten éns. På trods af at jeg har mere end 150 lakker, er det faktisk ikke noget jeg rigtig oplever (hvis man ikke medregner lakkerne fra min jagt på "den perfekte blå"), fordi jeg elsker lakker med specielle effekter. Så selvom farven er ens, er lakkerne det ikke. Alligevel lykkedes det mig med den lilla, og selvom den ene er købt i forretning (givet i gave faktsik) og den anden er handlet over nettet, så må jeg vel have været klar over at farven ville være éns, men da jeg så Purple Addict (den sidst tilkomne) i forretningen, kunne jeg altså ikke undværre den. Så min lille periode var jo en fin anledning til at prøve dem imod hinanden, og for lidt ekstra variation tog jeg en anderledes glitter lilla med til ringefingeren.

Lakkerne:
  • Purple Rain - Rimmel London
  • Purple Addict - Rimmel London
  • Ink - OpiEfter nøje sammenligning måtte jeg dog konstatere, at farverne ikke var helt éns, og jeg troede ikke det ville kunne ses på billederne, men det kan det faktisk. Hvor Purple Rain er mere blålig og mærk i farven, har Purple Addict en mere varm tone. Purple Addict har dertil mere dybde-fornemmelse og mere shimmer end den anden, og holdbarheden er bedre - men det kan også skydes at Purple Rain er lidt ældre. Men som selv min kæreste måtte konstatere, da jeg bad ham sammenligne, Purple Addict er bare lidt flottere, så jeg har faktisk ikke fortrud at jeg fik den

Har i selv nogle af de nævnte? Eller bare fra Rimmel? Og hvad synes i om dem?
Udgivet Sunday d. 14. April 2013
2163 views

Beauty Nails Color Purple Mozaik

Comments

Leave a comment

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie