Never know you love Them, til you let Them go

Det er en sjov ting med kærlighed. Oftest har man det med at glemme den, i den travle hverdag. Eller bare lægge mindre måske til den. Det er først når noget truer med at tage det fra én, at man virkelig indser hvor meget man elskede det. Well, med katte som undtagelsen, for de er bare nogle små elskværdige væsner, om de kan gengælde det eller ej. I mine vågne mareridt oplever jeg ofte at miste nogen jeg holder af. Og selvom det er en forfærdelig oplevelse hver gang, er det dog også bekræftende. Det minder mig om at man skal huske at værdsætte de mennesker man elsker, og som elsker én. Så de også ved det... Og at man aldrig skal gå fra dem i vrede.Decemberleg2013 #4 Kærligjdd
Udgivet Wednesday d. 04. December 2013
1282 views

Decemberleg2013 Challenge

Comments

Leave a comment

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie