Nogen har nakket mit tøj!?!!

Det er nogen der har rapset mit tøj. Det er første gang de er sket i de efterhånden flere år vi har boet her, men nu er det altså sket. Og ja, det kunne selvfølgelig være nogen bare kom til ved et uheld at tage det forkerte vasketøj... men så lå der jo en næsten mage til vask lige ved siden af, og den var der ingen der havde rørt.

Og helt ærligt... eftersom tøjet forsvandt onsdag aften, og vi i dag skriver fredag, så BURDE folk vel efterhånden have haft tid til at komme hjem og sige "Hovsa" og så ellers få lettet røven og afleveret tilbage i vaskehuset! Det begynder i hvert fald at være svært for mig at opretholde den overbevisning! Altså må jeg gå ud fra at nogen har haft for lange fingre.

Men hvad i al verden kan de bruge min karate jakke med påsyet navn: Sensei Janni til!? Eller et gammelt slidt lyseblåt tæppe? Er karklude, viskestykker og et par assorterede strømper virkelig merkatet som tyveknægt værd? Jeg ved at der i bunken også ligger min favorit H&M kjole, hvilket irritere mig, men den kan da umuligt være så meget værd for en anden? Den kostede 80 kr. fra ny? Jeg skal gerne indrømme at jeg ikke husker præcist hvad der ellers har lagt i vasketøjskurven, så det er jo ikke jordens undergang... men hold fast jeg har lyst til at rase og skælde. At man ikke kan lade hinandens sager være - jeg kunne da ikke drømme om at slæbe afsted med en andens ting og sager?

Alligevel har noget i mig trang til at opføre mig rigtig barligt i min frustration - og "låne" nogle af de andres tøj, bare så jeg ikke skal være éne om lorten. Eller klistre vaskehallen til i "HIT MED DET" sedler! Sætte "Virker ikke" skilte op ved siden af skiltningen med kameraovervågning - for den er vel så åbenbart kun beregnet på hærværk?

Og jeg ved godt, at der med små bogstaver på en af tavlerne står, at brug er på eget ansvar. Fremover må vi så have vagt på når der vaskes, øv! Eller drømme om egen vaskemaskine (i anden bolig!)! Det er vist noget om at man kan søge om penge til at få de påkrævede installationer sat op, så vi kan få vores egen vask heroppe et sted - selvom jeg har meget svært ved at se hvor vand til sådan én skulle komme fra. Og mig som troede opvaskemaskine var vores største 1. world problem - efter manglen på langtidssikkert indkomst-job selvfølgelig.
Mit sure opstød fra i onsdags... havde hængt hvad der ses på billedet op på opslagstavlerne som en halv A4, men kunne se det stod med alt for småt... overvejer nu om versionen herover også er for neutral? Dels til at folk fatter budskabet, men måske lige så meget for at komme af med lidt af råbe-og-skrige trangenUdgivet Friday d. 02. October 2015
1518 views

Comments

Leave a comment

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie