NoteToSelf: Get more sleep

Det er egentlig fantastisk at opdage en dag som i dag, hvor min krop bare føles hel baldret og øv, som straf på en weekend med uregelmæssig sengetid. Tiden flyver mere ubemærket når jeg er alene - eller som i lørdags, hvor jeg var på besøg hos brormand for at omgå ensomheden for os begge to Blev helt forgabt i spil og kom først hjem klokken 3... om natten. Woops.

Det er selvfølgelig ikke fordi det føles godt at være i søvnunderskud: mærke hvordan hovwdet er tungt og kroppen underlig, lungerne en snert af asthma følelsen af ikke at få luft nok og/eller at få underlig metal-luft ned, tankerne grødede og uden fokus og øjnene ømme, svære at fokusere og med stor trang til at lukke i og sove færdigt. Men det er alligevel fantastisk. For det minder mig om, at jeg faktisk har rettet op på denne tilstand og opnået et generelt bedre forhold til søvn end mine mange år i skole, med tidligt op, hvor dette desværre var mere normen end undtagelsen.

Det minder mig om at jeg generelt er bedre til at prioritere mit helbred/velbefindende bedre i dag. At tingene så er anderledes komplekst pt, det er en anden sag. Men fremover vil jeg (igen) huske på vigtigheden af at komme i seng (og stå op) i en regelmæssig rytme og rutine - også i weekenden. For forskellen er til at mærke

Søvnig Fluff fra Someone isn't missing Hubs
Udgivet Monday d. 29. February 2016
1155 views

Comments

Leave a comment

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie