Ny løberekord.. ish

Hejsan hejsan. Jeg har været lidt tavs i dag - udover arbejde er dagen gået med afslapning og netflix tøsefilm... nogle af de mindre gode Disney spillefilm, yeiks. Der er i øvrigt heller ingen af deres tegnefilm, så vidt jeg har kunne se. Jeg har også luftet Fluffy her klokken sent, hvilket den herre missen virker til at være svært tilfreds med. Og så har jeg løbet en tur. En pænt god tur taget i betragtning at jeg de sidste 2-3 dage har haft konstant borende ensidig migrene. Den slags der irritere og gør avs og træt men heldigvis ikke er destruktivt og sanseforvirende voldsom. Så heftig migrene har jeg ikle selv haft Men lægehåndbogen siger det kan vare 4-72 timer... så glæder jeg mig da til at blove fri i morgen

Men det var som skrevet en rigtig fin tur... 6,25 km yea! Det er nærmest en ny rekord for mig, da det er længe siden jeg har løbet ret langt. At det tog mig hele 45 minutter er ikke så vigtigt, jeg løb ikke for at presse mig selv på hastighed men på distance. Målet er stadig 10, men da jeg begyndte at blive øm i hoften i den ene side samt i læggene allerede efter 2 tænkte jeg at jeg hellere måtte holde da jeg nåede rundt første gang
Udgivet Tuesday d. 10. February 2015
2 comments and 2149 views

Fitness

Comments

JHGravatar Jeanette Henriksen 11 February 2015 00:41

Super sejt, jeg er sikker på du nok en dag skal nå dit mål.
Ville nogen gange ønske at jeg kunne løbe, men det er som om min krop ikke rigtig vil. Jeg prøver dog ind imellem på mine gåture og også lidt på løbebåndet i centeret.

Fik du lige en frø til at tage billedet.. ha ha.. sjov vinkel.

Knus <3

JIGravatar Janni "Gulde" Iversen 11 February 2015 23:30

Jeg er også sikker på jeg nok skal nå det snart, men ikke meget snart - det er jeg alligevel ikke klar til, for nøj jeg er stadig smadret

Det med at løbe kan også være svært at komme igang med, for det er jo både fysikken og kondien der skal være klar. Både muskler og led. Og at finde det rigtige tempo at løbe i. Men mest af alt skal motivationen jo være der, og det hjælper blæst og regn jo ikke ligefrem på. At gå er en god start. Jeg ville ønske jeg at jeg kunne finde tålmodighed til bare at gå en lang skøn tur, men det er jeg stadig ikke god nok til at prioritere min tid til.

Mht billedet, ja, det kunne lige så godt have været en frø. Men det er nu bare mig selv... mens jeg løber. For ligesom at have noget visuelt til bloggen. Det var åbenbart lettere at få et skarpt billede nede fra navlen, hehe. Og jeg ser ikke nær så koncentrerer og gnaven ud fra den her vinkel som de gange jeg har løftet på telfonen

Leave a comment

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie