Ny Marabou chokoladebar med Oreos

Den får en klar tommel op både her fra og fra Emil. Chokoladen er som den plejer, og fyldet af Orios giver en lækker knas og små anderledes pift, der dog ikke er så dominerende og underlige at det ødelægger chokoladen. Slet ikke som fx. popcorns-varianten der vist kom engang sidste år og gav en underlig fornemmelse af chokolade med gas-ovns-luft-huller?? Nej, de to, Oreos og Marabou chokoladen klinger fint sammen og giver en lækker kombi. Jeg er faktisk tilnærmelsesvis ved at give kampagnen ret: "Hvorfor er der ingen der har tænkt på det før?" Et klap på skuldere til Marabou for en, for én gangs skyld, vellykket kreativ kombi. Min blev købt i den lokale Spar, og jeg har dertil set dem i Kvickly, men ved derudover ikke hvor udbredte de er endnu. Men til jer der kunne overveje at prøve den - give it a shot. Den er anderledes men ikke overvældende. I har nærmest intet at tabe

Marabou med Oreos


Vil lige nævne, at dette indlæg ikke er sponsoreret/lavet i samarbejde med firmaet eller noget. Jeg vil bare dele min mening
Udgivet Saturday d. 14. September 2013
10 comments and 8154 views

Review Sukker Slik PopularPost

Comments

RGravatar Rikke 14 September 2013 11:51

Åh, mine to yndlingsting her i verden; marabou chokolade og Oreos. Det er jo fantastisk!

IGravatar Ilhja 14 September 2013 18:11

jeg kan godt lide mange af marabous kombier men jeg tror ikke den der er en jeg vil prøve. Måske fordi jeg endnu ikke har smagt en oreo

GGravatar Gulde 14 September 2013 21:55

Ilhja: Det er bare chokoladekiks går jeg ud fra. Jeg har nemlig heller aldrig smagt en Oreo Det er bare så hypet på særligt den amerikanske ungdomsdel af internettet (eller måske bare youtube) at jeg tænkte jeg lige ville prøve. Dét, og så stod den liiige inden for døren i supermarkedet, og jeg var lækkersulten, og det er weekend

HHGravatar Hilda Hyttemus 15 September 2013 12:47

Hvor kan de købes?

JHGravatar Jeanette Henriksen 15 September 2013 22:23

Mmm... har ikke set at den var kommet.. bliver jeg nød til at prøve..

GGravatar Gulde 18 September 2013 23:39

Jeg fandt dem i den lokale Spar, men har dog ikke fået øje på den andre steder endnu, så det er nok desværre kun få udvalgte butikker endnu ^^" Men den er helt sikkert et forsøg værd, hvis i skulle støde på den!

mnGravatar marianne lykke nielsen 08 October 2013 15:42

deltager
marianne.lykke@gmail.com

SGravatar Sofie 10 October 2013 20:38

når jeg læser det med 'hvorfor er der ikke nogen der har tænk på det før?'
jeg kan altså ikke lige lade være med at nævne der rent er nogen der har tænk på det :-)
Da jeg sidst i Januar (2013) var på skiferie i østrig købte jeg en plade milka chokolade med oreoes :-D
Den smagte rigtig godt så jeg kan ikke vente med at smage den fra marabou :-D

kjGravatar kathrine johansen 05 November 2013 21:50

Jeg har ikke smagt den endnu, det må jeg snart få gjort, efter dnene fine anmeldelse, hæhæ

Kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk

GGravatar Gulde 19 November 2013 21:13

Jeg var ikke klar over at det allerede var prøvet af Milka. Det laver også god chokolade, men ikke så tilgængeligt herhjemme som Marabou. Men jeg skal også love for konceptet med diverse kiks og kager i chokolade er gået amok herhjemme nu!

Leave a comment

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie