Nyt hotel?

Ja... der går nok ikke længe før siden har skal have nyt webhotel, da min far er ved at være træt af det sted hotellet ligger nu. Da jeg hidtil har været gratis hosted af ham, betyder det at jeg også skal flytte - men! Jeg regner med at bestille mit helt eget hotel denne gang, så det bliver egentlig mega fedt og spænnende

Jeg overvejer på samme tid at opdatere mit blog-script og mit gæstebogsscript - for at sige det ligeud vil jeg lave en blog med et kommentarsystem som både kan poste beskeder vedrørende bloggen, men også beskeder som egentlig hører til i en gæstebog fra samme side. Man kunne kalde det 2i1 Hvis man fx kommentere i bloggen, kan man krydse af om det er til selve bloggen, eller en hilsen. Og hvis man skrive i gæstebogen er det automatisk bare en hilsnen. Synes i det lyder som en god ide?
Udgivet Thursday d. 05. November 2009
3 comments and 2376 views

Comments

AGravatar Altair 05 November 2009 20:32

Tak fordi du siger det. Men det er ikke så charmende nu igen.

Jeg fik målt den til 55, men den sad så stramt, at jeg fik hovedpine af det, så jeg måtte få en 56 der passede godt, selvom den var udvidet af alle de hoveder som have prøvet den.
Heh. Det har vi ikke i min klasse, heldigvis. Men hvis jeg skulle, vi jeg heller ikke drikke en øl. Fy, føj hvor de smager!

Uh, det mobil er væk. Hvor irriterende. Jeg ved ikke hvad jeg ville gøre hvis nogen tog min. Nok undre mig, for min er vidst fra 2004/2005. Det er lige før den er pinlig at vise frem!

Dit blog/gæstebogscript lyder spændende og ekstremt indviklet! Jeg vil ikke engang kunne tænke på det, uden at blive forvirret og ikke kunne finde ud af det!

- Altair

AGravatar Altair 07 November 2009 22:35

Det var utroligt så små de var, og de var tilme udvidet! Tænk at have bestilt en for lille hue, i den tro at pigen som målte havde ret! Forfærdeligt.

Jeg har kun haft én ny mobil, den Nokia 3510i, som jeg fik da jeg var 13 år. Siden da har jeg levet af min brors brugte. Jeg gider ikke bruge tusind kr. på en mobil, som jeg ikke bruger særlig til andet end vækkeur og så måske en sms i ny og næ. Den jeg har nu, har problemer med tasterne, så tit registrerer den ikke jeg har trykket et sted.
Skal du så have en ny mobil?

AGravatar Altair 09 November 2009 21:57

Heh, det var da godt du kan bruge oplevelsen til noget godt. Men gør ikke som en af mine veninder har gjort. Hun sad i bussen og steg af uden sin pose med pung og buskort. Der går måske et par måneder, hvad sker der så? Endnu en gang gør hun pung og mobil væk, så hun må få nye. Nogle uger efter er hun på besøg hos mig, da hun opdager at hendes buskort er væk! Så hun har været meget uheldig. Men er det heldigvis ikke længere. Hun fik også enorme opsange for det.

Leave a comment

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie