Nytårsforsæts evaluering - Hvordan går det egentlig?

Positiv Tænkning: At finde noget positivt i hver eneste dag. Den bliver overholdt meget effektivt, og i kan blandt andet følge med her fra bloggen, via tagget PositiveThinking

Økonomi: Her er det ganske rigtigt lykkes mig at få lavet et Luksusfælden-inspireret budget som kan udregne vores fællesøkonomi (procentbaseret) og i øvrigt også give overblik over resten. Hvad angår madkontoen er vi dog ikke nået længere, da Emil gerne vil have mig med en tur i banken, til rådgivning (måske kvalitetsikring af vores budget-plan) osv. Og det kniber lidt med at have fri til det, så her er der ikke sket noget endnu. Men det er bestemt noget jeg tænker over, og det har allerede gjort, at min økonomi ser betydeligt behageligere ud... indtil videre i hvert fald

Fysisk form: Altså, jeg holder min normale træning, så det er jo altid noget, men hvad angår ekstra træning er der ikke sket så meget endnu. Træning med Powerhoopen er gået lidt i stå sammen med min mangel på orksomhed, så det er et område jeg skal forbedre på (at forbedre på). Jeg tager dog hele katarækken efter træning ugentligt, så lidt ekstra indsats gør jeg da

Bedre helbred: Her er stadig en god del at komme efter, men jeg er dog nået så langt som til at spise morgenmad (hver dag!) og have frokost med på arbejdet, oftest i form af rugbrød, men af og til også rester. Det er også gået bedre med den hjemmelavede mad, hvis man sammenligner med juleferien, meeen, der er stadig plads til forbedring! Også især når det kommer til frugt og grønt. En enkelt pose bananer og en salat til tortillas (tomat, agurk, iceberg-salat og pebberfrugt) er det blevet til, men ellers ikke noget. Jeg er dog i god form hvad angår det at ta' mine daglige vitamin-piller, så det er da altid noget

Organisering: Var ikke oprindeligt tiltænkt som et af mine nytårsforsæt, men jeg har nærmest automatisk (efter nytåret) haft stærkt fokus på det, bla. fordi et af mig og Emil's fælles-beslutninger for fremtiden, er at kunne invitere gæster hjem, uden at være nødsaget til at lave en hovedrengøring (og oprydning). Og her går det særligt fremragende - jeg har været igennem særligt mange af mine papire (hjemmeside noter, skole-noter) og blade/udklip med mere, og fået orden og samling på det. Og endelig har jeg, som det vigtigste, fået skaffet mig en sorterings-mappe som nu rummer alle de random sedler og noter, som ellers var spredt i hele huset. Jeg har også fået omrokeret mange steder, og er godt igang med at give alt i hjemmet en plads, og efterfølgende at sortere og smide ud i indholdet. Så er der et sted hvor der sker særlig stor forbedring, så er det klart her! Og også her vil det være muligt at følge med på bloggen via tagget Organization

Hvordan går det med jeres nytårsforsæt?
Udgivet Tuesday d. 05. February 2013
1844 views

NewYear

Comments

Leave a comment

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie