Øv, hvor var jeg bare gnaven!

Øv, hvor er jeg bare gnaven! Og jeg ved ikke hvorfor. Det ligger bare i kroppen på mig, som en rastløshed, og en stærk trang til at slå på noget, bide i noget og råbe af noget... Kender i den følelse? Den er meget frustrerende, for som sagt aner jeg ikke hvorfor. Det er hverken rettet mod nogen eller noget, så det ligger egentlig bare og murer og gør mit lune endnu mere trolde-agtigt. Eller måske er det bare fordi jeg er en trold for tiden - måske er det bare hormonerne der spiller mig et puds... Eller min teori om at kvinder bare nogle gange har sådan en møg-tur, men skyder skylden på alt muligt frem for bare at indrømme at vi bare er generelt gnavne... Drengene grinede meget af den, og bad om citatet på bånd, so here you go guys :-P

Det er del 2. Jeg er pt. på besøg hos Emil's bror, der er flyttet i ny hus... Altså "ny" gammelt hus... Der skal vaskes og rengøres... rigtigt meget... Og males... Selvom de andre har arbejdet godt på det allerede. Og der skal pilles ledninger ned og laves om. Elektrikeren i Emil var ved at gå til ved at se på det Jeg har vasket badeværelse (toilet og bad er for sig) med ren Ajax (2. gang) og Dennis (le bror) fortsatte med kalkfjerner og klor... Jeg har også malet lister og karme i stuen... Det var måske det der gjorde mig gnaven, for det tog da en krig. Og Emil der har pillet i ledninger i dag kommenterede kækt at så vidste jeg da hvad jeg skulle hvis vi skulle købe hus, tsk. Her skal det måske nævnes at det er Emil der gukker huse, og bare for hyggens skyld.

Nå, efter endt arbejde (de andre længe for mig, f-... fodlister...) blev det til et hurtigt bad i det nu rene badeværelse. I mellemtiden var fætter Alan kommet på besøg - mens vi arbejde altså, og så stod den på lækker gril... Og gnaven Guldfisk... Og nørdede samtaler om alt fra gaming (mest wow hvor jeg dog mest kan kaste et udtryk ind eller to, spiller det jo stadig ikke selv ), sociale medier, Bitcoins (minder mig om sidste gensynsfest med MMD'erne, hvor fulde Michael pænt forsøgte at forklare fulde Janni konceptet, haha ), og nye udtryk som helt sikkert bliver en ting.... Og pludselig, et par timer senere, er Gulde ikke længere gnaven, jah!

Jeg har i øvrigt også stadig blå/brune mærker efter fællestræningen i mandags, der var sidste karate træning før påsken, og blev afholt under sensei Lars fra Lemvig sammen med voksen og børnehold fra både Lemvig og Ulfborg. Rigtig fed men også noget så hård... Og av... Så gik det pludselig op for mig at styrketræning er gået for meget i glemmebogen i Ulfborg på det sidste, det må vi jo gøre noget ved Jeg var godt nok ynkelig. Min vejrtrækning gik helt amok under styrke med ufrivillig piben - det var... Sært.. Og ubehageligt og flovt. Træls dag med min krop. Det stod også ud med vand da vi øvede teknikker - altså fuldkontakt selvforsvar med knogle-blokader, slag og lowkicks til inderlår... Og med Lemvigs sensei Marianne som sparingspartner - hun er altså en sej, hård dame Det gjorde da også ondt, men ikked noget jeg ikke ville kunne stå igennem. Mine nerver gik bare direkte i øjnene - Janni tudeprinsesse 10 år igen? Men nå ja, på den anden side er der store brune mærker endnu, se helt pyl-pyl har det måske ikke været.

Gulde, nu glad igen, ønsker god aften
Random afslutning, men hvordan skulle jeg snart ellers gøre det, ikke
Udgivet Friday d. 18. April 2014
1903 views

Hvordag Karate TroldeTid

Comments

Leave a comment

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie