Oh my - she's back ... ... R.I.P

Jep, hvis nogen af jeg har savnet mig (man har vel lov at håbe =P), eller i det mindste har bemærket mit fra mht. blog, så skyldes dette en hændelse der har optaget mig meget den sidste uges tid. For det første fik jeg jo aflevere historierapporten *sukker lettet* Det gjorde virkelig godt, en sten trillede bort fra mit bryst, så jeg kan for luft igen, hehe. Og så har vi sidste skoledag - se det var jo en positiv ting.
Her kommer så den anden, der måske ikke umiddelbart er så positiv. Min farfar har jo været syg af kraft længe - og jeg har været på besøg hver dag hos ham. Men i torsdags (min sidste skoledag, hvor min mor kom og hentede mig efter skole) var det helt galt. Jeg nåede ikke hjem, men tog direkte med min mor på hospitalet for der var han blevet indlagt. Han og min farmor havde ellers aftalt, at han skulle blive hjemme, men den morgen var han begyndt at tale i vildelser, og efter en hel nat uden søvn, var min farmor nød til at give op, og få ham indlagt. Han var ikke ved bevidsthed da jeg kom, og stort sæt hele min fars familie var samlet - vi manglede farfars yngste søn, ellers var vi der, selv min fætter der var fuld igang med afgangsfesten som student. Det var meget hård ved ham, for han havde festet stort set hele ugen (og to klip i huen).
Jeg har hørt, at det sidste et menneske mister, er sin hørelse, så derfor snakkede vi til farfar i håb om at få fat på hans underbevidsthed, så han var klar over, at han ikke var alene. Og efter et par timer, begyndte han pludselig at "komme til sig selv" (egentlig var han bare i vildelse), og trække iltmasken af, og kræve at komme op og sidde. Vi var lidt betænkelige ved det, men gav ham alligevel til sidst lov. Han sad der et par minutter, lænede så hovedet ind til min farmors bryst, og ånede ud. Det var egentlig ikke trist, for han ønskede selv at komme væk, og var egentlig meget afklaret. Men derfor var det alligevel hårdt, for han har efterladt sig et huld, nu han er væk. I tirsdags hold vi så begravelse, men han er endnu ikke i jorden, for han skal brændes - R.I.P
Udgivet Wednesday d. 02. July 2008
1281 views

Comments

Leave a comment

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie