Omelet ala Gulde

Omelet ala Gulde?

Ja, så fik jeg, igen inspireret af Jea, forsøgt mig med lidt omelet til aftensmad. Det var slet ikke så svært endda - men jeg skulle have blæst på opskriften fra starten. Den side jeg fandt, foreslog 2 minutter - det er bare ikke nok! De blev meget bedre da de fik liiidt mere Så fra nu af bliver mit cheat, at se efter hvornår de bliver helt svampede, og næsten ligner blomkål - så er de nemlig gode, ifølge min nye erfaring.

Første forsøg gik på basis omelet med bacon-skinke-rød/grøn-peber fyld, og andet forsøg blev det indbagt i omeletten, hvilket giver en meget fedtet omelet. Jeg skyder skylden på den bacon

Her kom så tredje erfaring: undervurder aldrig omelettens ubetydelige størrelse. De fylder mere i maven end man tror! 3 small æg (pr. mand) var lige på grænsen til at være for lidt, men det dobbelte var klart for meget. Vi har en hel omelet til overs, så næste gang vil jeg nok gå efter 4-5 alt efter hvor sultne vi er ^^

Men det bliver helt sikkert ikke sidste gang!
Udgivet Thursday d. 04. October 2012
2 comments and 1689 views

Food DinnerOfTheDay

Comments

JHGravatar Jeanette Henriksen 04 October 2012 21:50

Øvelse gør mester.. du skriver at du skulle ha holdt dig fra opskriften.. Var det en du havde fundet på nettet eller..

GGravatar Gulde 04 October 2012 22:10

Ja, det var fra nettet, nåede ikke se din inden, den ville ellers have passet bedre i mængden med de 4 æg, frem for de 3 der var foreslået. Altså, jeg fandt bare en basis på selve omeletten, og fandt på fyldet selv

Leave a comment

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie