Out with the peas!

Jeg har haft en pose frosne ærter på lager et stykke tid før jeg fik set mig godt sur på den og besluttede at gøre den til inspirationskilde for dagens ret i går aften. Frit fortolket efter mors kolde kyllinge-ret med carry-dressing.


Basis er en gang ris, ærter og majs. Jeg har så valgt at tilføje en let varmet broccoli, fordi... broccoli! Oprindeligt bruger hun så også stykker af kogt kylling - heg har peppet det lidt op med stegte stykker inderfilet krydret med karry, hvidløgspulver salt og pebber samt en anden kryddermix der vist indeholder mere paprika og koriander... men resultatet blev nu okay lækkert Dertil serveres karry-dressing af creme fraice, citronsaft og karry selvfølgelig Vi havde en lækker grovflüte fra frokost med mutti liggende som lige passede til, og blev ekstra lækker med lidt kryddersmør. Mums.

Det virker måske ikke af meget, men i forhold til vores mad-vaner var det lidt af et kulinarisk eventyr
Udgivet Thursday d. 30. July 2015
2 comments and 1344 views

FoodPorn

Comments

IGravatar Ilhja 01 August 2015 16:05

Det lyder nu lækkert! Måske burde jeg også tage og rydde op i alle de forskellige poser med madvare jeg har i skabe og fryser...

JIGravatar Janni "Gulde" Iversen 02 August 2015 00:48

Det var ganske lækkert! Og lige så lækkert at se beholdningen i skabene skrumpe. Jeg kan bedre holde styr på det, nu hvor vi har mindre hjemme af gangen. Så ryger der mindre i skaldespanden, hvilket betyder, at selvom vi måske koster lidt mere op at handle spontant ind lokalt, så sparer vi alligevel på den lange bane For ikke at nævne, at en enkelt ting i kurven, eller 2 gør det mindre fristende at impulskøbe end når hele kurven alligevel er fuld, og man når til: "Én ting fra eller til". Men mere plads i køleskabet, og så inspiration til dejlig-mad, bedre kan det vel ikke blive?

Leave a comment

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie