På bare tær i huset

Jep, jeg har haft den bedste morgen i lang tid. Jeg stod op som sædvanligt, selv om jeg var oppe et par gange i løbet af natten. Vores halv-vilkat-halv-tamkat og snotdumme mis havde nemlig besluttet sig til at sove i min seng. Det er ikke slemt, bortset fra at den har fået den her sjove vane med at "alt det der ligger på jorden må man pisse på". Spasserkat, hehe. Nå, men så var jeg nød til at lade døren til mit værelse stå åbent, og der var lys i gangen, da min far ikke var gået i seng endnu. Jeg sover ikke så godt, hvis der er lys når jeg skal sove, og lyset fra gangen skinner lige ind på mig i min seng, så det var ret svært at falde i søvn, men det lykkedes da engang efter halv 2. Så vågnede jeg 3 timer efter, fordi lyset stadig var tændt ulk: Han må have glemt at slukke det. Nå, men katten var væk, så jeg lukkede døren og sov et par timer mere.
Så vågnede jeg tidligt, og sjovt nok frisk. Jeg havde ikke lyst til at stå helt op, så jeg pakkede bare sofaen sammen og trak i de første og bedste træningsbukser jeg fik øje på. Så var de ellers bare rundt i huset på bare tær, det er helt vildt rart - prøv det, det kan anbefales
Og for første gang i lang tid kunne jeg se mig selv i spejlet uden at hade den person der stirrede tilbage på mig. Måske fordi det var solskinsvejr i dag, ved det ikke helt, men det er behagelig følelse at have, sådan nærmest i ligevægt Så jeg beholdt "nattøjet" på, og satte mig foran pc'en, hørte lidt musik og sådan. Jeg fandt ud af, at nummeret "99 luftballons" med Nena er god til at gøre mig i godt humør. Og så læste jeg en profiltekst som jeg blev imponeret af (Rhin). Ved ikke helt hvad hun siger til at blive nævnt her, men det virker til at være én, som er sig selv og ikke tager sig af, hvad andre synes. En god ting!! Det ser jeg op til.

Nå, men jeg har også opdateret lidt på hjemmesiden. Har opsat min gæstebog på en anden måde - skal snart havde kodet den om, men kan ikke helt finde ud af at gøre det. Og så har jeg lavet et par sider:

- Sidens maskot
- Ufærdige historier
- Bibliografi
- Awards og gaver

Og så er jeg som sagt stadig igang med gæstebogen
Udgivet Sunday d. 27. January 2008
1969 views

Bagom Hverdagsliv

Comments

Leave a comment

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie