Pakkeleg for bloggere

Jeg er jo blevet en del af et Jea's Advents-kalender-blogger-projekt (Advents kalender for bloggere) sammen med 7 andre piger i år, hvilket jeg ganske vist ikke har nævnt ret meget på bloggen. Det blev blandet, hvem der skulle sende pakker til hvem, 4 stk. til en max samlet pris af 100 kr - en meget fin detalje. 1 ekstra smil til hver advents søndag Jeg blev så pakke-nisse for Mette (A View Into My Life), mens Randi (Ilhja.dk) er afsender til mine december-smil


Jeg må sige, at hun allerede har gjort det godt med indpakningen (har jeg nævnt for jer, at jeg er lidt af en Witch-fan? ), men specielt med julekortet! Hun har ganske vist nævnt for mig, i forbindelse med en hama-fisk på hendes blog, at hun havde en der var endnu mere guldfisket, men hvor er den da overraskende kær :3 Der var også en sød hilsen på den anden side, men havde dog svært ved at løsrive mig fra forsiden ^^"


Pakkernes indhold vil blive indholdet for Adventsdagene i December-legen, hvor af den første kommer lige om lidt Og hvis I er nysgerrige efter hvad de andre piger har fået, kan i jo følge dem her i december - listen er her:

Jeanette Krohn Henriksen - JeasBlankeTanker
Randi Frederiksen - Ilhja
Marie Brisson Samuelsen - Læsehesten
Mette Doctor Lund - A view into my life.
Sarah Nadia Olsen - If you only knew
Hejdi Norup - Hejdiii
Camilla Josefine - Camillajb
Udgivet Monday d. 02. December 2013
2 comments and 1885 views

Jul BloggerAdvent Challenge

Comments

JHGravatar Jeanette Henriksen 02 December 2013 23:47

Er spændt på at se...
Synes det er så hyggeligt at se folk indlæg.. <3

IGravatar Ilhja 10 December 2013 09:17

Det var noget gammel bogbindspapir som jeg tænkte lige ville gøre glæde.

Leave a comment

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie