Pepsi twist, with an extra twist

Pepsi Twist with an extra twist

Ja, ja, han endte med at tage mere med hjem fra Tyskland, end jeg havde gættet - 3 rammer viste der sig at ligge ude i bilen, hvilket jeg først opdagede da vi ankom hos Dennis, Emil's bror (som jeg nævnte var det her vi var på vej til). En af dem viste sig endda at være Pepsi Twist, en af mine personlige favoritter, Pepsi med et twist af citron (ikke at forveksle med Coka Cola Lime, der til sammenligning smager af Cola og græs G1:. Pepsi Twist kommer desuden nu med et ekstra twist: (Russisk) Cola Rullette - hvilken har mon været en tur på gulvet?

My boyfriend was resently in German, and whilest saying he was defenately not gonna border-shop, he somehow ended up with 3 boxes of soda among other things. One of them being Pepsy twist - personal favorite of mine. Added to that, Pepsy Twist now comes with an extra twist: (russian) Cola Rullette! Which one of them may be the one I accidently dropped?
Udgivet Saturday d. 20. October 2012
4 comments and 3563 views

Hverdagsliv Sukker

Comments

IGravatar Ilhja 20 October 2012 12:55

Yndlings sodavand, træls at den ikke kan fåes i Danmark

GGravatar Gulde 20 October 2012 15:36

Kunne ikke være mere enig! De havde dog engang Coca Cola lime, som jeg prøvede i håb om at finde et alternativ - og det var en fejl.

AGravatar Anna-Sofie 20 October 2012 15:39

Kan også godt lide farverne:-) Gør mig i lidt bedre humør:-)

Vil se om jeg kan gøre kommentar link nemmere at se:-)

Fandt din side på Blogwin:-)

GGravatar Gulde 20 October 2012 16:10

Anna-Sofie: Sådan helt tilfældigt, eller fordi du følger? Det er i hvert fald også det sted jeg følger de fleste blogs, men jeg kan så også huske dig fra "gamle" hjemmeside dag

Leave a comment

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie