Pinselejr, Tyskland, fars dag - livet kommer i første række

I dag var jeg en tur i Tyskland sammen med Tanja for at handle til lejren... Vi knokler på livet løs med pinselejren denne weekend, som jeg er med til at koordinere morgenløbet og aftenunderholdningen til i år - jeg glæder mig så meget Så pt. går den tid der ikke går til ansøgninger, nu min praktik-periode er slut, til det Ergo, ikke meget tid til bloggen. Sådan er det jo, livet kommer jo i første række, hehe.

Dvs. jeg har også lige været et smut fobi min far, da vi også skulle have hentet Tanja's telt til weekenden (vi bliver for mange til de få klasselokaler vi plejer gøre brug af ), og så ville jeg da lige forbi med et kram, en hilsen og en bette gave fra Tyskland Og (hjemme igen) selvom Emil først sagde at han intet ville have fra Tyskland, og ganske vist siden rettede det til lidt øl, så gnasker han lige nu velfornøjet på den pose Macadamia nødder jeg havde med hjem til ham... Mens Fluffy bejler ihærdigt efter min opmærksomhed til en gå-tur eller omgang leg med snor
Udgivet Thursday d. 05. June 2014
1 comment and 1967 views

Tyskland Pinselejr Karate Events

Comments

JHGravatar Jeanette Henriksen 06 June 2014 10:48

Nu ser det rigtig ud igen..

Håber i får en rigtig dejlig weekend..

Leave a comment

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie