Places to be, things to do


Fredag endte, ligesom torsdag med at være meget travl og produktiv. Lørdag? Hovedsagelig afslapning og gaming. Søndag skulle så køre derudaf med produktiviteten igen, men så... migræne Fra middag og til stadig nu.

Så jeg har ikke lavet det store i dag efter vi nåede hjem fra Crossfit. Jeg nåede dog at juble over at vægten i dag viste et nyt record minimum (#GuldeSkalTabeSig #GuldePåKur) og dertil en god laaang (times) spadseretur til Fluffy, som jeg kunne nyde med mere eller mindre konstant lukkede øjne, en en smule lydbog. I det mindste var det varmt

Det vil dog betyde en særdeles travl dag i morgen, hvor jeg skal starte det nye sted med nyt skema, huha. At få ryddet op i de gamle filer og få lavet og sendt diverse papirer og arbejdet på diverse multimedie projekter. Jeg er ved at lave et indlæg om de her ting, som dog selvfølgelig ikke blev færdigt. Forhåbentlig kommer det snart I det mindste er jeg ved at have styr på ToDo'en takket være David Allan.

Jeg håber i andre har haft en god weekend

Og så må dét der forår i øvrigt gerne hænge ved denne gang. Ikke mere hagl, frost og slud tak ^^"
Udgivet Sunday d. 01. May 2016
1026 views

LifeSituation Hverdagsliv

Comments

Leave a comment

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie