Playing with stamping

Jeg har på det sidste genoptaget et nailart forsøg og nærmere bestemt leget en del med stamping, som det ikke tidligere er lykkes mig at mestre. Indtil videre er jeg kun kommet lidt vidrere, og må konstatere, at selvom det ikke er umuligt er det nok noget nemmere at få til at fungere med de rette lakker. Dem har jeg heldigvis slaffet et par stykker af, og de gjorde det en del nemmere. Teknikken trænger stadig til finpudsning, men bortset fra det ser det da ikke så ringe ud

Udgivet Saturday d. 05. September 2015
2 comments and 1439 views

Hobby Nails Beauty

Comments

JHGravatar Jeanette Henriksen 06 September 2015 18:38

Ser godt ud...

Ja det er lige med at finde den rette lak til det..

Knus <3

Leave a comment

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie