Pokemon GO - Here we go!

Så kører vi. Jeg nåede lige få en times tid med omkring middag og så døde serverne. Forhåbentlig er de snart oppe igen

Udgivet Saturday d. 16. July 2016
4 comments and 1709 views

Games Pokemon

Comments

SGravatar Simone 19 July 2016 21:20

.... Jeg har ikke fået det prøvet endnu ^^"Syntes nu, at jeg går så rigeligt, nu hvor jeg arbejder hver dag i denne uge - men det er jo aldrig skidt at gå lidt ekstra.... Arg jeg downloader det sgu! haha
Simone
Microcut.dk

JIGravatar Janni 'Gulde' Iversen 31 July 2016 23:45

Jeg synes det er fedt, men som jeg har gentaget overfor en del efterhånden: det er Pokemon. De skulle have lavet et spil hvor absolut intet virker hvis det ikke skulle blive en succes! Jovist, jeg kan efter grundig test nu konkludere at gamet godt kunne tåle en tilføjelse hist og her for perfektion (og lidt mere stabilitet for servere og batteri saveren) men det er stadig pænt meget en hitter. Kombineret med min i forvejen tendens til at obsesse over skridt tælling? We have a winner. Det er selvfølgelig lettere på arbejde, men takket være det spil har jeg fået gået en hel del mere i ferien end jeg ellers ville. Jeg har nået et måneds snit på 9,8K - det ville have været fedest at ramme 10, men der har desværre været et par dage med lange køreture i bil, ting derhjemme og/eller dårlig hofte. Next mounth though!

SGravatar Sigrid 20 July 2016 04:31

køligt, jeg er kærlig det

JIGravatar Janni 'Gulde' Iversen 31 July 2016 23:38

Hehe, "Cool, I love it"?

Først var jeg forvirret, men så kunne jeg god se den mindre heldige google translation og/eller bare generelt mindre heldige ord-for-ord oversættes. Eller træthed. Også en mulighed.

Det lyder så kikset at det er helt fedt. Love it Og Pokemon GO også

Leave a comment

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie