Positive Thinking #10

Puh, hvor har det været noget af en turbulent uge - den har været hård at komme igennem! Men det sagt, har der også været mange gode oplevelser og øjeblikke med særdeles positive erkendelser. Jeg håber i har haft lige så mange skønne positive perler i ugens løb - og forhåbentlig uden så meget fra bagsiden af medaljen som jeg

 • Jeg begyndte på det nye arbejde mandag...
 • Jeg var til fastelavn i klubben mandag aften, og hold da op hvor var der mange smukke, kreative og sjove udklædninger. Hvilket også mindede mig om min egen tid som yndig-vase og mine brors som kombi retro-telefon-møder-mobil.
 • Selvom mit fastelavns-kostume var lidt last-minute synes jeg også idéen var genial, selvom det åbenbart kun var halvdelen der kunne se hvad det var...
 • Jeg har en skøn kæreste, skøn familie og venner (over nettet som i virkeligheden) og bekendte der står bag mig, støtter mig og bakker mig op - selv når jeg først skal have fornuft banket ind i hovedet. I er skønne! <3
 • Jeg var til karate i torsdags efter næsten en uges pause pga. jobsamtale, fastelavns-tamtam og sygemelding. Much needed! Det giver mig virkelig bare et vigtigt pusterum i hovedet!
 • Jeg har også været til karate i weekenden til social-arrangement-hjemme-stævne-hygge-ting, totalt hygge. Specielt når man bliver champ!
 • Min bror lovede at passe Fluff, men eftersom vi glemte at give ham en nøgle, måtte jeg selv et smut hjem. Turen var nu ikke så lang, og Tanja tog med mig, så det var også hygge - specielt med en svinggerning forbi McD for at samle en Mc Flurry op på vejen tilbage
 • Efter Tanja's forslag pakkede jeg en kasse neglelak, og det blev en kæmpe succes blandt børnene (særligt Ninja Kidz'ene): piger som drenge, alle ville have lak!
 • Søndagsvejret har været suverent!
 • Som følge af det gode vejr tog mig og Fluffy en laaaang gåtur, hvor der blev hygget, snøffet til ting, taget billeder (og video af le Fluff), snakket med naboer og samlet inspiraiton til den store Guldmedalje.
 • Apropos guldmedalje, så fik klubben i lørdags klub-pokalen for mest vindende klub. Vi havde 5 repræsenterede klubber ved stævnet, og vi har nu hele 7 i Tenshinkan-stilarten i norden/skandinavien (Sverige-Danmark) så vi er ved at være helt store hjerhjemme nu


Positiv tænking i guldfiske perspektiv - Lykke er en tilstand man vælger


Positive Thinking uge 10
Udgivet Sunday d. 09. March 2014
1 comment and 2354 views

PositiveThinking Karate Fluffy Arbejde Events

Comments

IGravatar Ilhja 12 March 2014 21:57

Tillykke!

Hvad var du klædt ud som?

Leave a comment

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie