Positive Thinking #26

Aaaand its back. Jeg havde en fantastisk weekend og uge, hvilket var hvad der kickstartede Positive Thinking igen, selvom... ja, jeg ikke rigtig nåede så langt som til at få det lagt ind på bloggen før nu

 • Hyggelig "træning" mandag der blev konverteret til lidt kata og det var det...
 • Reel træning onsdag med selvforsvar og den slags.. hyggeligt nok
 • Træningen torsdag blev også konverteret til en masse dødbold (yei!) og siden film Selvom Dum og Dummere er liiige... dum nok for min smag ^^"
 • Rigtig lækker gril-aften med T-bone steak og grønt bare for mig og Emil :3
 • Super hyggelig dag med sommer-afsluttende karate-træning og besøg i Baboon City..
 • Et godt grin, da min kære veninde fik lokket min kære Emil op på karao-cenen (psst... Tine Pingvin)
 • Jeg fik også en tur (Video-sangen ), selvom jeg altid synes det er über besværligt at finde en sang jeg a) kan synge, b) vil synge, c) selv kunne holde ud at høre på og d) kan teksten uden ad til, sådan i tilfælde af at der sker det, som der rent faktisk skete... skærmen med sangteksten frøs fast
 • Der var flere gode folk oppe på scenen, og det var et godt grin/god oplevelse hver gang
 • Jeg fandt et eller andet fjollet cykel-spil, hvor man simulerede en cykel-helikopter eller sådan noget, hvor man skulle køre om kap med tiden og poppe balonner... overraskende besværligt (og hårdt, eftersom man selv skal træde pedalerne for at nå det), men jeg fik da top-scorer i niveaue 1 *nørd, host, host* Uheligvis var jeg åbenbart for langsom til at stave med cykel-styret, så de eneste bogstaver der blev skrevet var Gul, men det er altså mig
 • Super hyggelig aften samme aften med lækker mad og godt selvskab... og lidt for mange af de der bobbel-drikke i dåser
 • Jeg fik i min omtumlede tilstand senere samme nat fixet den ikke-fungerende luft pumpe af et plastik-bur med et fast-struet stik til at forbinde med ledningen der går fra dingenot til stik-kontakt... bortset fra at skruerne var gået løs, så hullet til stikket raslede rundt inden i boksen... Problem fra Sverige, suk. Men med lidt fuldskabs stædighed og et par ødelagte modificerede hårnåle fra EDC-pakken gik det til sidst, yei, skill-lv-up til mig
 • Rundstykker og Mario Cart på Wee dagen efter var nu også hyggeligt..
 • ... Og så en laaang tur med Fluff i det gode vejr


Positiv tænkning i guldfiske perspektiv - Lykke er en tilstand man vælger


Positive Thinking uge 26
Udgivet Wednesday d. 09. July 2014
1456 views

PositiveThinking

Comments

Leave a comment

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie