Positive Thinking #29

 • Hyggelige dage på arbejde mandag og tirsdag, hvor skolen var nærmest tom bortset fra os 2 fra kommunikations afdelingen... og de 2 pedeller Det giver helt feriestemning selvom man ER på job
 • Middag hos far&Anne i tirsdags med.. juleand? Og risalamande? Yups, crazy early, men det var stadig godt
 • Et kort visit hos mor, hvor søs Smil også var hjemme. Der var bla. noget nyt tøj til mig (og en 2-3 ting jeg faktisk tror jeg kan bruge... også et par stykker der nok ikke når op på hylden, men ja, det var nemmest sådan). Fluffy var veldigt begejstret, og var næsten ikke til at slæbe hjem igen... for mor har en altan... som man må være ude på modsat vores egen, som på det tidspunkt stadig var ved at tørrer efter at håndværkerne havde lappet på den.
 • Jeg har fået afleveret/videregivet en del declutterede ting der stod herhjemme og ventede på at komme ud, det føles godt.
 • At arbejde hjemmefra og dermed være lidt mere hjemme med Fluff i et par dage Jeg glæder mig dog rigtigt meget til at komme hen på arbejdet igen, sjovt nok, men internettet er ved at blive fixet der, så den går ikke. Det føles bare rarere derude. Jeg har nogle gode kontor-kammerater
 • Trods lidt problemer for mig, har weekendens instruktør kursus faktisk været både inspirerende og berigende. Jeg håber at kunne bruge det, og måske finde nogle af de ting jeg synes jeg manglede andet steds - måske begynde fra det små som 4 mand på børneholdet - engang imellem!
  Ikke mindst var det spændende at møde og lære lidt om en anden slags karate og ikke mindst en anden stævneform! Mange gange lærer vi mest af dem der ikke ligner os selv
  God forplejning og flinkt køkkenpersonale var bestemt heller ikke ringeagtet
  Grundet kurset kunne jeg desværre ikke deltage meget i Readathon, but next time mister Fox Jeg fik dog alligevel læst et par kapitler i Outlander af Klaire de Lys, så jeg et godt tilfreds
  Jeg har fået gennemgået køleskab og fryser for dårlig mad. Noget var måske ikke helt ringe endnu, og jeg føler også lidt skam over spildet, men hovedsagelig er jeg dog glad for det overblik det her givet, og følelsen af kontrol og af at der ikke vil ske mere spild fordi jeg ikke kan finde noget i det overfyldte køleskab for halvvejs dårlige madvare. It's for the better!


Positiv tænkning i guldfiske perspektiv - Lykke er en tilstand man vælger


Positive Thinking uge 42
Udgivet Sunday d. 19. October 2014
1646 views

PositiveThinking

Comments

Leave a comment

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie