Positive Thinking #31

 • Har "hygget" med brormand både torsdag hvor vi fik handlet lidt sammen (det er godt at se ham) og i går aftes (lørdag) hvor både mig og søs var på besøg. Vi var sammen ude at handle og lave mad og det hele - så lækkert og hyggeligt
 • Jeg har også fået en masse musikinspiration fra i går, hvor vi tre søskende nærmest sloges om at sætte en sang på de andre skulle høre
 • Har fået lækker mad hos mor i onsdags Risengrød
 • Har deltaget i børnetræningerne, og jeg synes selv det er gået godt. Det der træner-kursus skal ikke bestemme hvad jeg kan og ikke kan, nu er jeg stædig
 • Har haft et par super god træninger med vores Sihan/tidligere cheftræner i denne uge i anledningen af Emil's langt-væk kursus...
 • Havde en super hyggelig aften på VUC med personalefesten med genbrug tema - det bedste af det bedste fra tidligere år mht. maden og musikken Og servicet bestod af blandede talerkner og glas fra genbrugsforretninger, mange af dem rigtigt fine, det gjorde det både sjovt og spændende. Desuden gik vi helt amok med fortolkningen af "genbrugs" tøj. Tøj man før havde haft på til fest på skolen, nedarvet tøj (for mit vedkommende) - nogle kom i affaldsposer og en enkelt endda i sin smukke brudekjole, hehe
 • Jeg blev inspireret af musikken og nogle af de andre medarbejdere til at DANSE! What! Uden at føle mig åndssvag, fantastisk!
 • Drak ikke og kørte hjem, men fik alligevel lært et par spændende sociale drikkespil
 • Fik Emil hjem i.. natten til i dag velsagtens? Den vi lige har haft? Det er skønt at have ham hjemme igen :3
 • Har fået ordnet nogle karateting, der var godt at få af vejen..
 • Jeg har også fået decluttered en masse, særligt nips/scraps junk fra tidligere rejser.. Jeg har gemt plastik-poser og emballage og massevis af bonner... why? O_o
 • Jeg fik også gået igennem min "potentielt til blogging" mappe... basalt set intet værd at gemme, sommetider må jeg tænke over hvad der går galt for mig Nogle gange er det nemmest bare at give hovedet det hovedet gerne vil have... og andre gange bør man lige tænke over hvor logikken i det blev af ... det her var en situation som sidstnævnte
 • Har fået gearet godt ned, så jeg er klar til en ny uge
 • Ny løn er heller ikke at kimse af, men mest af alt er jeg stolt af at jeg kan holde mig fra at bruge den


Positiv tænking i guldfiske perspektiv - Lykke er en tilstand man vælger


Positive Thinking uge 44
Udgivet Sunday d. 02. November 2014
2152 views

PositiveThinking

Comments

Leave a comment

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie