Positive Thinking #37

Serien Positive Thinking går ud på at hylde de gode ting, store som små, der sker i livet og hverdagene, og som så let bliver glemt og forsvinder mellem alt det sure. Så fordi vi har haft (eller rettere, jeg har skrevet) en del mindre rar indlæg på det sidste, tænkte jeg at det var på tide at vippe vægten lidt til den anden side Ikke fordi vi skal tvinge os til at fortide og være blinde for det trælse, men fordi vi skal passe på ikke at se os blinde på det, når der også sker så mange gode ting - uanset for trist det bliver.

 • Det bliver lysere udenfor, nu behøver jeg ikke længere have tændt lygterne, når jeg cykler hjem
 • Jeg havde en skøn jul med både mor og far
  • fandt/fik mandlen begge steder (tak for det fra, hehe)
  • fik skrålet med på de julesange jeg orkede
  • helt nede på jorden og hyggeligt
 • Skøn afslappet juleferie, sådan som jeg husker det i hvert fald
 • Hyggelig familie-julefrokost med svigerfamilien... sammen med mor-hygge og Borbjer-mølletraditionen betyder det at jeg i ro og mag fik besøgt alle familierne - win!
 • Vi, Emil og jeg, havde mange (9) skønne gæster på besøg til nytårsaften, men bror blandt andet - det blev et brag af en fest!
 • Trods det blev lejligheden hurtigt cleanet dagen derop, klar til det nye år, og den har været nogenlunde fin og vedligeholdt siden dag - stolt! På nær det glitter-flitter-confetti-stads der bliver ved med at dukke op de underligste steder selvfølgelig...
 • Havde en fin nærmest ufejret fødselsdag, men med skønsang i klubben... det giver mig en undskylding for at invitere og opvarte nogle mennesker, når jeg igen får samlet fri-weekend og overskud. Det glæder jeg mig til
 • Var til banko denne weekend og vandt overraskende meget Det samme 2 af de andre tøser, alle andre end Tanja desværre ^^"
 • Jeg har fundet lidt af min træningsgejst/vilje igen - selvom jeg nu ofte bliver forstyrret af svimmelheden i stedet. Men det er kun godt, hvis jeg kan få lidt af min gamle viljestyrke igen, så jeg kan træne lidt mindre men mere intenst
 • Har taget meget tid ud til at finde ro, slappe af og lade op, og jeg tror det gør godt. Ditto med mit forsøg på at få søvn nok. Jeg har brug for at geare ned og finde tilbage til et nul-punkts start sted - det går i den rigtige retning.
 • Det samme med min oprydning, selvom jeg stadig finder det nemmere at hive tingen ned fra hylden/ud af skabet, en rent faktisk finde ud af hvor det endeligt skal hen og bo: genbrug, gives væk, sælges, skraledspan osv.
 • Særligt digital føler jeg også, at jeg har fået gearet ned/skåret ned og fået kontrol over nogle ting som for længe har været helt uregerligt... Mail fx...
 • Og hjemmesiden er ved at være helt skøn Selvom jeg igen er begyndt at lege med tanken om design ændringer... det betyder tilbage-vendende-design-overskud, det er også en godt ting
 • Gjorde nogen glad den anden dag ved at udvise bekymring. Intet er så skidt at det ikke er godt for noget åbenbart


Positiv tænking i guldfiske perspektiv - Lykke er en tilstand man vælger


Positive Thinking fra uge 50 og frem til nu...
Udgivet Tuesday d. 03. February 2015
2751 views

PositiveThinking

Comments

Leave a comment

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie