Positive Thinking #4

Det er livets små glæder man skal holde øje med, for det er dem der til sammen giver den gode tilværelse - hvis man vel at mærke husker at bemærke dem. Som da jeg i dag mødte en gammel klassekammerat/veninde fra gymnasiet i toget i dag, og fandt ud af at vi den næste tid skal pendle sammen her klokken tidligt... Jeg har også pendlet med hende af og til da jeg gik på EAMV, men det gjorde ikke gensynsglæden mindre - snarere tvært imod. Det er jo en udemærket anledning til at kig på sidste uges små lyspunkter

  • Jeg er startet i praktik, og selvom man skal tidligt op, er det skønt at. få sat igang i hele min rutine-elskende tilværelse igen. Jeg kan mærke at det giver mig mere energi end det sluger, og bedst af alt en skøn samvittighed
  • Jeg fik brugt de første (ledige) dage af ugen til at færdiggøre (i nogen grad) det makeover af min fars hjemmeside jeg har haft igang i længe - han er glad, jeg er glad (og igen med lækker samvittighed)
  • Jeg har givet den max gas til karate træningerne - særligt styrke-træningen onsdag, men også opvarmning til kamptræning torsdag og lørdag... lidt for meget gas i forhold til mine lunger (astma) måske, men dog stadig med en hel ny form for energi, selvom jeg har været hel flad før træningen
  • Fredag aften! Det hele med bror, mad, venner, dessert og håndbold! Her snakker vi ikke "små glæder" mere!
  • Praktik/job - jeg føler at jeg faktisk kan bidrage med en masse (mmd, it-flair, foto-interesse og erfaringen derfra, erfaringer fra bloggen, almindeligt nørdethed, lærenemhed og videbegær for blot at nævne lidt), og har forslag på nogle af de problemer vi er stødt på som eksempelvis manglende Office-pakke. Jeg har jo erfaring med det gratis (det ord kan vi godt lide at høre) Open Office
  • Min kalender. Jeg er blevet overraskende glad for min fysiske papir kalender der nu er lige dele planlægning og notesblog
  • Fik opdateret lidt og rettet fejl på bloggen søndag, og hvor var det dog skønt at føle sig fri til. Jeg har stadig mange projekter i gang, men i søndags? Ingen samvittigheds kvaler!
  • Den herlige kontakt, respons og opbakning der er fra jer ude i blogland - er i klar over at i giver dagens glade øjeblik hver gang i gør/siger/svarer noget? Det være sig på min som på jeres egen blog - ja, og selvfølgelig også dem uden blog. Jeg mener det, i er fantastiske!
    Ps, kan tilføje at jeg føler mig rask igen i dag


Positiv tænkting i guldfiske perspektiv - Lykke er en tilstand man vælger


Positive Thinking uge 4
Udgivet Monday d. 27. January 2014
2 comments and 1395 views

PositiveThinking

Comments

GGravatar Gitte 27 January 2014 14:33

Hej Janni! Jeg ville svare på din kommentar til lydbogsindlægget, men da jeg gik derind, var den forsvundet! Det var ellers sådan en dejlig, lang en!
Men her får du alligevel et svar:
Det er sjovt, nu du siger det, så hørte jeg egentlig også rigtig mange lydbånd, da jeg var lille. Både Disney, Turtles, Max og Antoinette ? you name it. Dengang elskede jeg det ? jeg var selvfølgelig også ret lille og kunne muligvis slet ikke læse ? men nu er jeg åbenbart vokset fra det? Mærkeligt. Måske vil jeg også hellere have de korte formater på lyd ? 12 timer er simpelthen for meget.
Tusind tak for din fine, lange kommentar ? den gav stof til eftertanke!

JHGravatar Jeanette Henriksen 27 January 2014 14:50

Lækkert indlæg..
Man kan virkelig mærke at du er positiv og glad..

Knus <3

Leave a comment

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie