Positive Thinking #8

Åh, som jeg altid glæder mig til disse indlæg. Det er som mit brændstof for tiden, når jeg har skrevet det, er jeg høj på positiv energi, og som ugen skriver frem og energien daler, ser jeg mere og mere frem til det næste, men finder samtidig fornyet energi i bare tanken om at skulle skrive det. Lyder det underligt? For som jeg ser det skrevet ned her, lyder det næsten lidt usundt Måske også med frygt for at lyde "sanseløst lykkelig" som i det der Disney Show af 101 Dalmatinere med Devil Ville og "Den Ooonde Devil", hvis nogen af jer har set og husker den? Men så igen, som jeg måske har hentydet (og siden skrevet) så var der nogle ting som gik lidt skævt, så jeg kunne nok godt tåle lidt "sanseløs lykke", hehe

  • Jeg er endelig sluppet af med hjertemåleren igen! Jeg var også ved at gå godt i opløsning indenunder (sår, avs), og det er bare så skønt! Generelt det med ikke længere at skulle tage hensyn til den, er faktisk rart, men nu må jeg jo så se hvad den "siger" om mig. Tror dog ikke der er noget, specielt fordi jeg selvfølgelig ikke havde et eneste anfald, mens jeg havde den på, tsk..
  • Min far kom mere eller mindre uanmeldt forbi lejligheden med Daisy i tirsdags - okay, så han havde egentlig skrevet til mig, men jeg nåede ikke få det læst før han var her, så jeg blev gladeligt overrasket Og det var sjovt at se Fluffs reaktion ^^"
  • Jeg har fået bedre tid til at få lejligheden i orden igen, så nu er den efterhånden ved at være helt fin og ryddelig igen. Det røg lidt af sporet under praktikken.
  • Gensynsfest med EAMV MMD kammeraterne i fredags, det var bare SÅ herligt! Glæden ved at se og hygge med de andre igen var stor. Det var en hyggelig aften/nat/morgen fra start til slut, både i lejligheden, men sågar også i byen. Vi tog over på en hyggelig lille bar (Petite) der spillede noget fedt musik (lige i Gulde's genre). Der var måske særligt fedt fordi Ida og jeg gik hjem igen der kl. 5, da vi ikke rigtig orkede mere - så kunne de andre feste, og vi kunne komme hjem i seng, med et smut forbi en pølsevogn og en tankstation (efter Donuts) først :3
  • Det var også ret sjovt at byen åbenbart var fyldt med fyre der sværmede om Ida - som endte med at hælde dem af på mig for selv at slippe for dem, så kunne jeg hænge på dem, meh ^^" Af og til er der ulemper ved at være "for flink" - men i princippet var det nu meget sjovt alligevel.
  • Vi har haft nogle spændende mennesker på besøg til karate - en bekendt fra Tyskland. Dertil en ny, som krævede at få hård træning, stakkels os. Det var dog den dag jeg blev skidt tilpas (efter kassen blev fjernet selvfølgelig), så grundet ildebefindende endte jeg med at misse syre-ben-styrketræningen-med-baldepressere til sidst, puha
  • Har fået tilføjet nogle nye funktioner på hjemmesiden (bloggen), så det bliver muligt for mig at planlægge nogle indlæg Undskyld btw. at det har rodet lidt ^^"


Positiv tænking i guldfiske perspektiv - Lykke er en tilstand man vælger


Positive Thinking uge 8
Udgivet Monday d. 24. February 2014
2361 views

PositiveThinking

Comments

Leave a comment

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie