Problemer med at kommentere

Jeg har hørt rygter om at nogle har oplevet problemer med at kommentere eller sådan noget. Vi kunne selvfølgelig også kalde det at Ilhja sagde det direkte til mig ^^"

Som altid elsker jeg jo at nørkle lidt med koderne, hjemmesiden her er jo også min egen lille legeplads <3 Så det er nok ikke helt usandsynligt at det er tilfældet. Skulle i stadig sidde derude med problemet må i meget gerne Tweete mig om det, for selv har jeg ikke oplevet problemer. Men jeg vil naturligvis nødig gå glip af jeres skønne kommentarer - hvilke blogger ville det

På forhånd tak, Gulde
Udgivet Wednesday d. 08. October 2014
10 comments and 2481 views

Tech

Comments

JIGravatar Janni "Gulde" Iversen 09 October 2014 00:59

Jeg tester lige selv igen for sikkerheds skyld

iGravatar ilhja 09 October 2014 07:28

Tester lige fra telefon, hvis det virker er det kun min ipad den er galt med

JHGravatar Jeanette Henriksen 09 October 2014 23:18

Hullu bu lu...
Jeg tror godt jeg kan kommentere

JHGravatar Jeanette Henriksen 10 October 2014 00:06

Ja men der noget noget galt for alle kommentarer ryger på bloglovin som indlæg.

JGravatar Janni 10 October 2014 18:20

Som nævnt på twitter var det (kommentar feed) en gammel funktion siden havde/har, som dog ikke har fungeret i nogen tid... men nu er fixet og virker igen, og som du tilfældigvis, sammen med 6 andre er/var subscribet til på bloglovin. Man kan ikke rigtigt fjerne feeds igen, når de er opdaget af bloglovin, så derfor er det der stadig.

Desuden var det tiltænkt en (knap så vellykket) mulighed for at se svar på de kommentarer man skriver herinde... jeg er i hvert fald ikke selv god til at komme tilbage til en side og kigge efter kommentarer, så jeg vil gerne have en mulighed for at give besked om at der er svaret - ikke lige fundet frem til en ordentlig mulig løsning dog ^^"

JHGravatar Jeanette Henriksen 11 October 2014 00:40

Jeg gør selv det at jeg liker/saver de indlæg jeg kommentere på, på bloglovin og så kan jeg hele tiden tjekke om det er komme svar på dem jeg sidst har <3 Liket.. Eller det hedder pludselig savet på bloglovin. Det er åbenbart ikke moderne at like mere.. ha ha Jeg giver ofte folk 3 dages tid til at svare på mine kommentarer og efter det forsvinder de lidt ud i den blå luft.. Tænker at de fleste aktive bloggere godt kan svare inden for 3 døgn.

JGravatar Janni 11 October 2014 18:10

Det lyder egentlig som en ret god taktik. Mine likes/saves er dog nok lidt for blandede til at jeg kunne holde styr på det på den måde, da jeg ikke kommentere alt jeg liker og ikke liker alt jeg kommentere (nu kom det så åbenbart alligevel til at hedde 'like', woops). Det er fedt at det fungere for dig, med lidt held kan din metode inspirere mig til en jeg kan bruge

Det lyder også fornuftigt med din 3 dages deadline - så må snøvlehoveder som mig jo bare tage sig sammen Unsaver du så igen, eller lader du det bare ligge?

JHGravatar Jeanette Henriksen 12 October 2014 14:11

Jeg unsaver ikke, jeg lader dem bare ligge.. Jeg læser dog så mange blogs at de hurtig forsvinder for langt ned på listen.. ha ha ha

Og ja der er ind imellem sløvehoveder som er for længe om at svare men det betyder ikke at jeg så bare dropper deres blogs..

JGravatar Janni 12 October 2014 23:26

Og jeg følger blogs og videoer gennem flere steder en bloglovin, ville gøre det lidt svært at finde rundt i. Men ideen er god, jeg vil da lige give det et forsøg

Leave a comment

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie